Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor egy kis összefoglaló az "Öreg Hölgy"-ről:
Fülek és környéke
61es út is jó
Hát igazából nekem nem vanni jó emlékem onnan.Sok a kaviccsal felszórt kanyar és nem lenni jó az útminőség ahol mentem.Bár Abasár körül lehet tekerni ottan jó volt.
Elissa Mátramenő kéne kérni tőle jó útvonalat.
Én tavaly voltam Mohács, Villány, Pécs, Orfű részen. Nem rossz vidék tény és való! De Mátrába még nem voltam motorral.
Ja és én inkább Pécs környékét túráznám inkább.Ott jobbak az utak mint a Mátrában.
Csak az messzi van.
Így ha nekiindulok inkább Ausztria.
Mondta a fene hogy szégyen bármivel.
De a supercorsa max 4-5e-rt bir utána csere.
Ha inkább túrásan akarod nyomni akkor egy Michelin Pilot Powerrel jobban jársz.2ct-ssel.
Nem lesz gyorsan lapos mint egy úthenger.
Ez inkább nagyon sportos kis táokra jó.
Bár tény hogy nagyon olcsó.
Imádok túrázni. Jövő nyáron az Északi-Középhegységet akarom bejárni , elejétől a végéig. Nem szégyen GixxeR-el túrázni!
Ennyire azé nem kéne sokat menni.
Majd még túrásnak néznek.
ez annyira nem de olyan mint a puha rágó
Nah király. Mennyire kopik amúgy? Pilot Powerrel 2 szezont mentem mire elfogyott teljesen. Ez is bírja a strapát? Gumiégetés kilőve!
szuper jó gumi
nekem már volt 2 ilyenem is
ennyiért azonnal vedd meg !
Srácok Ez a gumma megér ennyit? Tapasztalatok valakinek ?
Ne ......................
Az bizony!
Nutellaaa...

Kriki Barátom dőlt ki előbb,de csak egy rövid téli álmot nyomott le, mert Joe-Z addig krosszozott Anyum bicajával az udvaron... illetve mindenhol, ahol az a csóró bringa elment... néha volt benne 1-2 STUNT gyakorlat is...
Nem tudom ki dőlt ki előbb Ecsegfalván is!
Kezdő vagy apukám!
Mondhatnám ekkor már tisztultam, ja és ez még csak este 10kor volt
Ez már azután,van,hogy belebeszéltem a nagy fehér kagylóba a Tankcsapda koncerten
Szólítá valaki az öreget?

Ja elraktam télre a seggrakétát akksi,kint,kipuff bedugózva,tank tele.... jönnek az ínséges idők...
Hogy került a kezedbe az a káólla?
Rákenróllll köcsög
Szevasz Te nagyra nőt lombrágó!

Mi a verejtékes pöcs van veled?
Gépedet téliesítetted?

Ülnél bele a fakanálba............
Ki az a Joe-z?

Valami balett táncos?
Netán hagyományőrző favágó?