Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Katalin bírónő
Ma is tanultam valamit Szűóval ezzel a gumával lehet arcméretet növelni?
Jóvan oké! Meddig leszel kint? Suli után kinézek, kábé negyed 3 felé érek ki. De az max.
5 éve viselem a SzpídBájkot, nehezemre esne megválni tőle. Főleg, hogy így ismer az alvilág.
Ne mond má, pedig élvezted
Ne légy válogatós!

Van az a pia mennyiség...

Zsuzsira gondoltam első körben.
Laci bá' meg vagy adja vagy őt is bedobom a közösbe.
Amúgy az Angyalban lesz a buli?
Neked kő a corsa vagy má csak dunlop?
akko stipistopi!De azé jó lenne látni!
olyan
vagy mint a szar!Két sörtől a hirerkre táncolsz
Hol az az elhizott Harry hawered?
Szia!
"verem" a gépet...
majd, még csinálni kell róla képet, am olyan 90%-os csak nincs mire felrakni (most 1 endúróm van)
Kiket?
Perzse kicsim, hogy itt is beleehánnyál a mosógépbe és beleszarj a csapba ...?
Majd csinálok én nektek bulit wazzeg lekvároskenyérrel és meleg tejcsivel nehogy elbasszátok a gyomrotokat azzal a mocskos alkohollal, és utána lesz csendes pihenő is a pajtában a kecskék közt
Ide is felrakhatod a képet!
De!

Én viszem őket !
Métenemjössszodamajd?
http://www.compaya.hu/motoroso...

itt tudsz regisztrálni, 3 óra 70 euró
Szia Bikeni!

A csúszkálás elég használatfüggő, de piano -ban meleg gumival nagyon stabil döntve, ez biztos.
Hidegebb gumival már pumpálgat a hátsó, de jóidőben(melegben) le lehet tenni koppra a gépet,és még az elsőgumit is lehet peremezni, a hátsót még minta nélküli oldalfallal is (persze tartott gázzal, és kigyorsításnál sem stiftelve.)nem szarat be. ,
Persze utcán nem lehet baromkodni, mert előbb utóbb jön a baj, de ha valaki megtalálja az optimális vezetési stílust(magyarul ráveszi saját magát az arcvisszavételre... ), akkor arra bőven jó a D211.Legalábbis nekem.
Csak a lányokkal vigyázzatok!
okéoké
üdv, eladó egy pirelli diabló hátsó gumi 180/55 17 jó állapotú küldök képet is ha érdekel valakit 6e ft+ posta de elég sűrgős lenne!
ennyiért nem veszel normális gumit sehol!
JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!Nyomhatnánk vmi bulájt,ha ezek a sóher gecik egyszer át hivnának!
OK!Csörrentés összefelé!

Léptem a fodrászomhoz

http://youtu.be/tFbOvw_i5E0
Szia!
A 4000 az valójában kevesebb mint 3000 -km, az utolsó ezres már minta nélkül szövetig, lábújjhegyen ment bele (persze itt használt, 50 valahánykörös gumiról beszélek). A zsír D211racse nekem 600 -on 5000 -et bírt, de nem gyilkolva...még beletettem 800 -et szövetig, azt helló.
Ezrest, és busát ne tedd mellé ezeknek az infóknak...pláne utcai használatnál ne...