Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

semmi baja meg lett nézve..:D meg ezeket ugyis elmondom meg ha valaki emgnézi látja hogy fasza. szart nem adok el, vagy legalább jól felöltöztetem:P cask ugy jelzem azóta egy kis pamacs se jött ki onnan..:D
jóó persze azért mindennek van határa
Assszem tán Ő Herkules spanja

Országos helyen laksz cimby!

Na nem a 8.ker
Ha rámbízod kinyírom pikk-pakk.
Momentán ha van egy hangyányi kereskedelmi érzéked ezt nem közlöd fórumon.
hát szerintem is..mivel mindenki mondja h elvileg a "gixerek sokat kibiirnak"
mié van az hogy te mindig akkor tünsz fel amikor elissa kommentel?:D
ilyen nálam is volt... pedig enyémbe 16500 volt. meghajtottam utánna ahogy ált fehér füst szált ki a kiuffból. ég ki a katalizátor... azota egy kis füst se hagya el.. cask megy:)
Motul a fene a pofidat, tudsz élni!
Meg kell adni nekik ami jár
6X6000km nyugodtan számolhatsz. De alapból még egy 40-50e km gixxernek sem szokása fehéren füstölni hacsak nem valami kontár ment vele évekig.
hát csak annyi hogy idáig semmi füst nemvolt..ma kicsit meghajtottam a vasat és elkezdett füstölni..de alapgázon nem.. szval nemtudom
köszi azért a segitséget..holnap meg is álok szerelőnél h mondjon valamit..mert ez igy nemlesz jó
Lehet a kékkel jobban jártál volna. A fehér füst vizet jelent. Bár bontott K3 blokkot már kapsz 100e-ért. Lehet olcsóbban kijössz mint egy nagy generállal ahol csak az óradíj 60 ropi lesz.
na foglald össze gyorsan mi a helyzet:D had okoskodjam énis kicsit:D:D
neem neem:D már megvan 1hónapja kb
Szerintem már megvette.Most csak fogja a fejét.
Enyémben is ilyen volt...semmi probléma nm volt vele...
Most meg :
nézesd át.S olaj csere is........
lemaradtam:D msot akarsz motort venni?
hát ezaz de remélem nem lesz baj
Ez rendben is van, de ígyis-úgyis fizetned kell, ha beüt a baj..
szerintem is több van benne..dehát még mindig joo ha 25ezerbol letagadnak annyit minthogy 50ezerből 30ezret
Ájjjjj ki ez a sukár ADONISZ TESTŰ MOTOREGÉR?
Ecseg az FULL VÁROS!
De attól nehezebben melegszik apám
a háttérben csak nem...........Eli béby gépe...........................