Azon gondolkozom hogy az állatkerben lévő kengurukat megszabadítva a kabátjuktól mennyire lehetne olcsó rucit csinálnom?
Még övtáska sem kéne és minőségi lenne a cucc.
igaz mind a kettő amit irtok, csak nézőpont kérsése...
azért egy beriket én nem hasonlítanék össze egy shoxal mert nem lehet egy lapon említeni (tapasztalat, nekem volt mind a két gyártmány )
Ja és én akkor is azt mondtam hogy a 60k-s cucc megvéd csak míg a drágább többször ez lehet csak egyszer.A 60ks nem fog passzolni úgy rád mint a minőségi termék.Tehát ergonómia jobb lehet benne.Slussz.
Enyém megvédett.KB 60k volt.Igaz szedett-vedett.Kabát 27k az szar is de azért mert kifogytam belőle fél év alatt és lötyög amúgy nem gáz csak sok rajta a bogár..Na ezt cserélnem kell mert ideiglenes vétel volt.Bár az utódját még nem találtam meg mivel ortopéd méretekkel rendelkezem.Nadrág 25k volt+normális térdprotektor 8k meglátszik rajta hogy feltöröltem benne a szlovák aszfaltot de kis cipőkrém és már nem vészes.Viszont nem szines és baromi izzasztó nem a perforált kivitel.
Bár nekem mások az elvárásaim.
Ácsi bácsi...én nem a kétrészes sima Berikkel hasonlítottam az én ruhámat Zoli...
Hanem a 60.000-es göncökkel, amire azt mondtad, hogy az is ugyanúgy véd, mint a 150ezres, mert ugyanaz a bőr, meg proti, meg hasonló, csak az nem dizájnos annyira, meg a vegyél olcsó ruhát és vegyél alá tépőzáras térd meg könyökvédőt ruhával...
Na nem szívesen nézném meg magam most, ha egy ilyen összetákolt, vagy olcsó gönc van rajtam...
Ez tény, hogy a fák közt ez sem védett volna meg, ha oda repülök....de az is TÉNY, HOGY TÖBBET VÉD, MINT AZ OLCSÓ GÖNCÖK!
ÉS NEKEM MOST A PÚP IS SEGÍTETT...
Vitatkozik a fene felőlem mondhatod hogy ez a ruha 3x jobban véd mint a sima kétrészes berik,arlen,mugen,shox 100e-es ruha.
Max nem úgy van.De a hit csodákra képes.Láttam én már Gyurcsók féle telefonos gyógyulást is.
Csak azt nem mond hogy a csonttörések ellen feccölted bele a plussz xxxxe Ft-ot a ruhába.Hol van combcsont/kulccsonttörés és gerinctörés elleni védelem abban a ruhában?Sehol.De ez parttalan vita.
Na ja, végül is kettétört gerinccel túléltem volna mi, vagy esetleg szétvagdalt erekkel nem? Ne beszélj már hülyeséget, hogy csak a sisaknak köszönhetem....
Én voltam ott és én tudom, hogy miken szaggattam ott keresztül...
Térdem is szétzúzódik, ha nem ebben a ruhában vagyok...a púp miatt nem tört hátra a nyakam szinte...és ezt nem én mondom, hanem az orvos aki a kórházban nézte meg a ruhámat és a röntgen képeket...
Ne tagadd! ,
Ennyit igazán megtehet!
Még övtáska sem kéne és minőségi lenne a cucc.
azért egy beriket én nem hasonlítanék össze egy shoxal mert nem lehet egy lapon említeni (tapasztalat, nekem volt mind a két gyártmány )
Bár nekem mások az elvárásaim.
Hanem a 60.000-es göncökkel, amire azt mondtad, hogy az is ugyanúgy véd, mint a 150ezres, mert ugyanaz a bőr, meg proti, meg hasonló, csak az nem dizájnos annyira, meg a vegyél olcsó ruhát és vegyél alá tépőzáras térd meg könyökvédőt ruhával...
Na nem szívesen nézném meg magam most, ha egy ilyen összetákolt, vagy olcsó gönc van rajtam...
Ez tény, hogy a fák közt ez sem védett volna meg, ha oda repülök....de az is TÉNY, HOGY TÖBBET VÉD, MINT AZ OLCSÓ GÖNCÖK!
ÉS NEKEM MOST A PÚP IS SEGÍTETT...
Max nem úgy van.De a hit csodákra képes.Láttam én már Gyurcsók féle telefonos gyógyulást is.
Csak azt nem mond hogy a csonttörések ellen feccölted bele a plussz xxxxe Ft-ot a ruhába.Hol van combcsont/kulccsonttörés és gerinctörés elleni védelem abban a ruhában?Sehol.De ez parttalan vita.
Én voltam ott és én tudom, hogy miken szaggattam ott keresztül...
Térdem is szétzúzódik, ha nem ebben a ruhában vagyok...a púp miatt nem tört hátra a nyakam szinte...és ezt nem én mondom, hanem az orvos aki a kórházban nézte meg a ruhámat és a röntgen képeket...