Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne legyél már türelmetlen kolléga.... Viktorunk (a ti viktorotok) megígérte, hogy most kánaán lesz.... ha megmondta hát úgy is lesz....
csak kinek? mert nekik biztosan, de nekünk...
Ezer meg egy éve igy van!
Én jól vagyok csak rengeteget melozok
zöldség saz ugy néz ki h narancssárga és piaggionak hivják!
veled mizujs?
láttad a gixxeres tortámat?
Szia Atika!

Ecseg óta nem láttam a búrád, jó lenne már összehozni valamit a közeljövőben!

Holnap sajnos nem tudok menni úgy néz ki mert nincs még motor...
Megbasszák az anyukájuk valagát a benzin árakkal.
Kedves molosok és Vityáék
Köszönöm Menáger Úr!

Sokkal jobban vagyok és már nem vagyok olyan kordinált mozgású...
Szerintem már holnap Peti mögé fel tudok ülni, ha Tomi nem tud kijönni...
Szeva Gépész!

Van a felniben olyan küllő ami nem eltört, hanem kitört belőle egy darab bazzeg...
De majd holnap lesz mesedélután....
Hogy áll a kuplungozás?
Kapott rendesen bassza meg...
Szijjjaaa Bébbiikkkeee

Ezerkétszáz-tízenkét éve nem hallani semmit Rólad!
Jó vagy?
Zödcséged megvan már?
Jogos a két pont! Mindig a világpiaci árra fogják,közben meg a mol sumákol állandóan...
SSSSzzziiiiiaaaaaaa gyyyyoooooorrrsssiiiiiiimmmmmmm
Az a vicc vazze, hogy a nemzetközi piacokon 10% csökkent a gázolaj és 5,5%-al a benzin ára forintban számolva! Ugyan is dollárban csökkent az üzemanyagok ára plusz még a múlt héthez képest 4-5Ft gyengült a dollár. Szóval itt nem 3-5Ft-al kéne csökkenteni hanem minimum10-el. Úgy, hogy basszák csak meg.
Szia Áki Bácsi!

Gép alakul?
Mi van pöcsöském?
Jóbban vagy?
Mozgás koordinációd rendeződött?
Holnap hring - össze kell kapnod magad!
Helló mindenki!

KApott a felni rendesen Dottóre!
ugy is felemelik
Próbálok pozitívan gondolkodni...de nálunk még mindig nincs kolbászból a kerítés! Pedig Viktorunk megígérte....
Köszi szépen Balage80!

Nem annyira tartom kezdőnek magam a motorozás terén, de van még nagyon sok minden, amit meg kell tanulnom...főleg az ilyen kanyarvadászatok terén...
Én régen gyorsulási versenyekre jártam, no meg a stunt vonzott és az ilyen mókázás...kanyarogni nem sokszor voltam, max közúton...
Gyorsulásin csak a gázt kell húzni és egyenesen tépni, a motoros trükköknél meg szintén csak ész kell, hogy addig nyújtózz, ameddig a tudásod ér..., viszont egy kanyart el lehet így baszni, ha nincs kellő rutin vészhelyzetre..., mint most is nálam
Bár itt akármennyire döntöm le, szerintem akkor is perec lett volna, hisz nagyon jobb oldalról kezdtem a balost dönteni és már akkor a poroson voltam és sodródtam....

De Gixxerpeti és Tomiquattrot is megkérdezhetitek, hisz ők moziminőségben nézték végig az egészet....hátha ők jobban látták, mint én...
Csak tudnám minek ezek a negatív hullámok.Mos még csökken.Örülj neki.
Ja!Jövő héten meg emelik tízzel....mindig ezt csinálják a gyökerek!
Tudom!
igazad van.
GYULAAAAAAAA!

Most hallottam a téjvében bazzeg hogy csökken az üzemanyagok ára.....
3 forinttal a benya és 5 forinttal a gázolaj.....

"A benzin ára három, a gázolajé 5 forinttal csökken szerdától a hazai töltőállomásokon - erősítették meg piaci forrásokból a holtankoljak.hu értesülését. Így a benzin várható országos átlagos ára 341 forintra, míg a gázolajé 325 forintra, a június közepi szintre csökken. Benzint május első felében tankolhattunk utoljára ilyen áron. "
Erre csak azt tudom mondani, hogy addig örülj amíg kekeckedek. Addig érdekel a sorsod. Oszt van aki annyira sem érdekel, hogy leüssem a billentyűt miatta.
Pálya nem árt az fix.Viszont időm nincs így csúszik.
Én a "mennyetek megyek utánatok majd megvártok felkiáltással szokok elindulni".Eddig hellyel közzel bejött.Lehet csigalassú vagyok de mikor ásznak éreztem magam egy kormányomba és egy kuplungkaromba került.
Úgyhogy csihadok.Fasznak van kedve felnit keresgélni neten.