Őőőőőőő én bevallom osztom a totalcaros prokee véleményét:
"az autó, mint tudjuk, benzinnel megy. Minden más üzemanyag a sátán műve, beleértve a gázolajat, az etanolt és az LPG-t is. Utóbbira egyetlen mentség, hogy baromi olcsó - de amikor élvezkedni akarok, akkor a hátam közepére sem kívánom. Olyan ez, mint a szex. Egyedül, kutyával, dinnyével is lehet jó, a végeredmény is ugyanaz, de az igazi azért nővel, nem?"
Mondta valaki hogy teletankolom?
Már a kocsit.Azt leraktam.Jó az a motor nekem.Bár el vagyok maradva a tervtől egy jó ezressel.Most 4e nél tekerek.Bár én melóba mászkálok.Hál istennek nem szobacic vagyok azt nem birnám.
Kocsi evett 7,5-öt.Jelenleg sikerült leszorítani a motor fogyiját 6,2-6,5 re bár néha beleszalad a 7,2.Az még mindíg jobb mint a kocsi egy nyelenyit.
És élvezetesebb.
Én például sokkal kevesebbet megyek mint tavaly. Tavaly beleugrott 8-9000km a mociba de idén még a 2000 sincs meg. Van, hogy egy hétig rá sem ülök mert nem akarom pocsékolni a benzit. Ja és 5000Ft már nem elég a teletankra. Úgy, hogy én kibaszok a mollal amennyire csak tőlem telik.
Speciel nem tök mindegy mennyi a benzin?
Úgyis mentek mint a mérgezett egér.Bármennyire drága.Mígy nem lehet lépni a hungárián az autóktól addig megy is felfelé.Majd ha tömegesen leállnak akkor visszaesik.Én ha ilyen cuccot árulnék naná hogy emelném a holdba.Had hízzak.
Amúgy meg nem tom mé vagytok oda.1992 óta 5e ért tankolok.Sosem ment fel.
Akkor megmutatom a korcsabbik gixxert én csináltam a fényképeset meg az egyik bnőm!
a maradékot megkapod ha végre eljutsz hozzám
brüümmmööööggg ugy mint vadállat megy vagy 70et lejtön
"az autó, mint tudjuk, benzinnel megy. Minden más üzemanyag a sátán műve, beleértve a gázolajat, az etanolt és az LPG-t is. Utóbbira egyetlen mentség, hogy baromi olcsó - de amikor élvezkedni akarok, akkor a hátam közepére sem kívánom. Olyan ez, mint a szex. Egyedül, kutyával, dinnyével is lehet jó, a végeredmény is ugyanaz, de az igazi azért nővel, nem?"
Már a kocsit.Azt leraktam.Jó az a motor nekem.Bár el vagyok maradva a tervtől egy jó ezressel.Most 4e nél tekerek.Bár én melóba mászkálok.Hál istennek nem szobacic vagyok azt nem birnám.
Kocsi evett 7,5-öt.Jelenleg sikerült leszorítani a motor fogyiját 6,2-6,5 re bár néha beleszalad a 7,2.Az még mindíg jobb mint a kocsi egy nyelenyit.
És élvezetesebb.
Még megelőzöm valahogy
Látod már a Te szíved is jó irányba húz!
Céppppp
Úgyis mentek mint a mérgezett egér.Bármennyire drága.Mígy nem lehet lépni a hungárián az autóktól addig megy is felfelé.Majd ha tömegesen leállnak akkor visszaesik.Én ha ilyen cuccot árulnék naná hogy emelném a holdba.Had hízzak.
Amúgy meg nem tom mé vagytok oda.1992 óta 5e ért tankolok.Sosem ment fel.
a maradékot megkapod ha végre eljutsz hozzám
brüümmmööööggg ugy mint vadállat megy vagy 70et lejtön
Hív azt mondja integetett a Geri az Árpád hídon
Ja úgy nyomja a csávó
Panelproli feeling volt atléta & bermuda
Meleg volt!
Ő gépe alakul?
Tortát nem láttam és így sajnos nem is ettem belőle!
Hol van a maradék?
Legalább brümmögözöl!
Olyan mint egy nagy buzi anyahajó Mondjuk szedi a lábát rendesen!
Viszem is vissza mert az enyém sokkal
szebb és jobb