Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyanús az a kéz a fejen ......volt valami? vagy ez már utána volt , ,
Inkább reális ,
Nem volt semmi bajod...................
Na ez beteg volt.
Bocs!
De én csernobili neveltetésű, betelepített, agresszív, génkezelt mutáns pocokra gondoltam.....benyugtatózva alkoholikum análiummal..
Remélem nem hagytátok kint a mezőn sokáig, mert különben rácsapnak a kóbor természetfilmforgatók a National Geographic -ból és rögtön a szaporodási szokásairól forgattak volna egy egészestéset.. egy a - Hogyan baszik egyedül egy a párját ritkító szerénységű nemecsegi hizlalású agresszív SzopóPocok - címmel.
Kriki léccci lécccci Pocoknak intézz 3 lityót a castrolodból.
Köszi
Te mit szürcsölsz NagyMedve?
Pocoook?
Ez bazzeg minimum egy opossum, aki megevett vagy egy tucat pocokokat!
Mezei pocok....
Fóti Ink
Ecsegi Vajda
micsiri?
ho miko?
ágyán má'
Valakinek dolgoznia is kellett
Öregem elég hülyén nézel ki azzal aszörpös dobozzal!
Nem tom de az biztos...

Beszélünk majd, egyeztetünk, mert Harry Potternek és nekem is megjöttek a gyertyák, tehát azt is be lehet majd heggeszteni....
Mekkkbocsájtokkk!Mikor Suzukizunk?
Már elkeztem fogyózni ázze,me télleg elzsirosodott a bokám!
bocsesz, köszi......
A bákkkárdi három ká Nyomikám!
Azt ne itt, hanem a kocsmában kérdezd....
Na ja!
Fasza kis buzibuli lehetett, remélem felavattátok egymás kipufogóját rendesen, és a doki seggéből kipöcköltétek a tiltást kupakkal.... sorban... ,
Kár hogy nem tudtam lemenni megmutatni a redvás kis faszfejem, a ropitestemmel együtt, és felzabálni pofátlanul a sok finomságot, de majd talán legközelebb...
Azért a képről levehető, hogy a tetkós töltöttzokninak sikerült legyűrni az anorexiát, mert innen elég masszív testépítőnek néz ki! ,
Azt Medve.....

hogy a következő bulira mindenkinek átlagosan 1 üveg pálinkával, 1 üveg bákkárdival és meghatározhatatlan mennyiségű sörrel kell készülnie
Ez lesz az Ecsegy különítmény átlagfogyasztása (Pocoknál még valami szóbajön )
az mit jelent,hogy átlagfogyasztás?
Sosem volt, nem is kell, halálfélelmem volt rajta, mikor 1x kipróbáltam...húzom a gázt, azt nem megy.. azok a gyerekkorom motorjaira voltak jellemzőek kb 20 évvel ezelőtt , csak akkor még nem robogónak hívták őket
Naja.... amíg az alkohol tartalmú nedveket fogyasztottam, addig nem is volt semmi baj, de belekortyoltam valami ásványvízbe vagy mi a szarba és az hazavágott....
Na de majd legközelebb....