Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hűűű de f@sza, hűűű de jó
adj isten gixeres testvéreim

láttom van szépen minden hol belvíz
épp ma voltam csepelen szabadkikötőben szóját rakodni. ott is elég szépen fennt van a duna vízszintje. kaptam új autót is :) TGA 410Le. Éjfélkor goooo vele a kendermagos cigókhoz (RO)

Speed végül d211-et vettél ? mert msneden kinnt van hogy gumit keresel még de nem igazán van időm írni. épp most is futában írok.
Persze, hogy szabad!
cao dottore. én csak benéznék lehet.............szabad?
Ezt azoknak AKIK NEM SZERETNEK VISSZAOLVASNI(Gyorsi ) !

Üdv. Mindenkinek!

UTOLJÁRA szépen megkérnék mindenkit, hogy aki még nincs fent a listán és jönni akar az írja fel magát!
Aki fent van már, de még nincs a neve mellett ez a jel, akkor az tegye oda, hogy tudjam...
CSAK ANNYI FŐRE LESZ KAJA RENDELVE, AHÁNY NEVET LÁTOK ITT ÉS MELLETTE EZT.
Holnap 11.-kor fogom leadni a kajarendelést, szóval addig lehet felíratkozni és megerősíteni...
KÖSZÖNÖM URAK, HÖLGYEK!

Joe-Z..ha tudsz már biztosat Ricsiről, akkor rakd mellé te a jelet , mivel ő nem tudja...

Gyorsi, vagy bárki aki beszél Pocokkal az szintén rakja mellé, ha tudja, hogy jön... (valaki érdeklődje meg tőle, mert én nem tudom...)

THX...

1. Tomiquattro
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki
5. Joe-Z
6. Ricsi
7. crazyJoe
8. Madmaxné (Zsófi)
9. Madmaxné húga (Panni)
10. SpeedBike (Kölyök) - Vagy robogok, vagy a Gyula úr Elvis
11. molnargyu (Gyula)
12. Pocok (akinek van otthon R1 alkatrésze az hozza magával, ki tudja mi lesz az Atomreaktorral.... ha beszarik, akkor majd nálunk szerelünk bele egy stilfűrészmotort)

Valaki beszéljen a Pocokkal!
crazyJoe te meg a lányokat kérdezd meg, hogy jönnek-e, mert a kaját úgy rendelem
Köszíííííííí
Ha osszejon aoenz augusztus kornyeke.Ha nem akkor jovo nyar tuti.
olasz
Hova?
mikor akarsz menni ide kanyarogni? mondjuk hlnap?:D:D:
Hagyd igy.Minek a penzt muanyagba olni.Kornyezetszennyezo.
úúúú de durvaaaaaaaa:D
Pályásodunk.....
A hülye baromarcú...
Köszi szépen a válaszodat! Szerintem tükröt nem teszek rá, az amugy is 500 ft volt, nem az eredeti! Aki kilopta a lámpákat ügyesen visszacsavarozta a fejidomot, ( köszönöm neki) persze az már 3 helyen el van törva! A lámpák helyét beüvegeztetem és két fényképet teszek a Zsoltirol! A felni be van betonozva! Amugy a többi része sérült, mert ez az eredeti motor, amivel a férjem meghalt!
Persze azért szomorú vagyok hogy ki tehette ezt!
Vigyázzatok magatokra, mindenkit várnak otthon!
( iwiw Koller Zsolt emlékére ) jelöljétek ismerösnek :)
Ezek az utak...
mitörténik?:D:D:D
Szétszedve
úúúú bazzd ez nálatok van Gyors?
Nemmmm.Jóez a betonkeverő is oda öregurasan feltotyogni a móka kedvért.
Ha lesz pénz új gépre tuti triumph fehérneműmárka a befutó.Eddig a 675-ös volt de az ezres is mocorgatja a fantáziámat.
De addig is meg kéne tanulni kanyarodni meg úgy általában motort vezetni.Arra meg jóis a bugyikék.
jolvan imádnálak érte :) de addigra veszel valami kanyarvadász gépet?
Sikítok.
tudod háynszor néztem ezt az utat? van egy csomó képem a másik gépen. ha mész jövőre lécci feltétlenül szólj..!