Na jóóó te mostmár tényleg csak buzerálsz és baszogatsz.....
Volt egy telóm, amit már régen vettem....Domino pont eladósorba nyomta a dobját....nem volt pont pénzem, így eladtam a telót és megvettem a dobot...nem akartam, hogy más vegye meg...
Következő hónapban pézhez jutottam, csak az már úszott is el az üzletre!
REMÉLEM MOSTMÁR ÖRÜLSZ, HOGY LEÍRTAM IDE MÁR LASSAN MINDENT, CSAK HOGY FELFOGD!
Ebből a pénzből akartam ruhát is...
De hagyjuk a témát...gondolj, amit akarsz.
Utcára ajánlanád azt a kombinációt, hogy versenybukó, és fülessel a fülben? Mert gondolom így véd faszán, szelllőzik, könnyű, és a füles meg leszűri a zajt.
Ilyen nincs. Van amelyik halk van amelyik nem. A Lazer sisakom kurva szar volt. Többek között hangos is. De a HQ1-em se csöndes. Versenysisak. Baszott jól szellőzik és 1250g. Egy XR1000 ami túrásabb vastag párnázattal sokkal csendesebb. Biztos van olyan AGV ami halk is. A versenysisakok általában hangosak is.
Én értem. Volt 60-e Ft-od és égette a zsebed. Ruhára nem volt elég, volt egy jóáras kipu és megvetted. Ne mond, hogy korbáccsal kergettek be a boltba, hogy vedd meg.
Nem a 60 ezerre alapoztam bazzzzzeee, csupán nem számoltam azzal, hogy 600ezer mínusszal zárjuk be a kocsmát! És a 60 rongyot meg nem akartam más faszságra költeni.....
VÁGOD MÁR! Abban van 2 ruhám ára is..... Érted mostmár remélem...
Félrefordítom a fejem olyan 45 fokkal jobbra, halkan fütyül. Balra fordítom, hangosan fütyül. Nézem a sisakot, mindenhol zár, kiálló rész nincs. Akkor mi az apja faszáért csinálja?
fél éve fenn van kiemeltben a probiker ruci 60e-ért.
link
Volt egy telóm, amit már régen vettem....Domino pont eladósorba nyomta a dobját....nem volt pont pénzem, így eladtam a telót és megvettem a dobot...nem akartam, hogy más vegye meg...
Következő hónapban pézhez jutottam, csak az már úszott is el az üzletre!
REMÉLEM MOSTMÁR ÖRÜLSZ, HOGY LEÍRTAM IDE MÁR LASSAN MINDENT, CSAK HOGY FELFOGD!
Ebből a pénzből akartam ruhát is...
De hagyjuk a témát...gondolj, amit akarsz.
Az AGV is rohadt hangos a Lazer viszont halk.
VÁGOD MÁR! Abban van 2 ruhám ára is..... Érted mostmár remélem...
Félrefordítom a fejem olyan 45 fokkal jobbra, halkan fütyül. Balra fordítom, hangosan fütyül. Nézem a sisakot, mindenhol zár, kiálló rész nincs. Akkor mi az apja faszáért csinálja?