Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát..Zsó velem jön mivel együtt érkezünk...Pannát meg füzöm mint állat...meg fogja magát adni:)csak nem tom még hogy jut le..mert még kérdéses hogy mi is hogy érkezünk bár egyenlőre ugy néz ki az éj közepén motorral...de csak mert aznap keveset fogok menni
Mennyi lesz a kaja kábé?
Na ez meg a másik Cimby.
Kicsit morbidan írtad le, de igaz és érthető...

crazy...beszéltél már a lányokkal, vagy te sem szeretsz visszaolvasni?
Madmaxné(Zsófi) jön ugyebár....és a húga?

Csak azért mert most adom le a rendelést...bár úgy is többet rendelek...
Ezzel tisztában vagyok.
De szerintem még 180-200 sem kell hozáá....ennél kisebb tempó is elég....
én mindig azt mondom amikor ilyet kérdeznek:annyit költs sisakra amennyit ér neked a fejed..veséből lehet cserélni fain kezeket is csinálnak már fából...fejből viszont csak egy van....
Hát Speedi, ha véletlenül, BÁR SOHA NE FORDULJON ELŐ, de ha mégis valaki eldobja egy 180-200-nál a gépet egy ilyen 60ezres ruhában az utána már nem biztos, hogy véleményt tud majd mondani....

És most nem arról beszélek, hogy valaki folyamatosan 200-al megy , mielőtt még valaki mondaná, hogy utcán nem mész annyival úgysem....stb.... hanem ha csak úgy egyszer-egyszer elereszted pár másodpercre a VAS-at...
Én is erről beszélek...
Olcsó húsnak híg a leve....
De mindenki azt vesz magának amit jónak lát, de azért én ilyennel nem spórolgatnék....
Én sem 300ezreset veszek, de azért olyat, ami megvéd...
Vegyen mindenki azt, amit jónak lát, maximum felvázolhatjuk egymásnak tanács formájában az adott dolog előnyeit-hátrányait!
Ne akard meggyőzni.....
Több mindenben különböztök miért kéne hogy ugyanaz legyen a véleménye?
Ő nem olyan baromállat módjára közlekedik mint Te... például...
Haggyad mán a faszomba....!
Mit kötekszel?
Nem egyforma a véleményetek, miért nem lehet ezt elfogadni!
Ez a legnagyobb baj itt a fórumon!
kétlem..láttam már pár db fossá szakadt óccsó ruhát
Köszi!
Szóval te azt mondod, hogy egy versenypályás bukta során ugyanúgy véd az 50-60 ezres ruha, mint a 150-300ezres ruhák?
Vegyél alávehetős protit, ami elcsúszkál...én vékony srác vagyok, rajtam tutti, hogy nem maradna ott ahol kell...
Meg mi a szarért vegyek minden szart? Külön ruha, külön proti, meg még alá cucc is....áhhhhhhh...
Megveszek egy Full Ruhát és kész...nem bohóckodok ezzel....

Igen néha közúton is odatekersz a gépnek, és ha pont akkor van gebasz, akkor ne egy összetákolt 50 ezres cucc legyen már rajtam, mert igaz ha fát fogok, vagy autót, akkor nem sok az esély, de ha kisebb csúszás és hempergés van, akkor a jobb cuccnak fogom megköszönni az életem!
És erről ne akarj meggyőzni, hogy nem így van, mert a drágább ruháknak sokkal jobb a védelmük!
Hát igazából a ruháknál az alapanyag a döntő az meg tehénből van itt is meg ott is.
Munkaerő amio még jelentős.PL a berik is pakisztánból varrat meg az összes többi olcsóbb cég.
Egyszerűen nem éri meg pénzügyileg nagyon drágát venni.
Esel egyet.Olcsó szakad de véd.Ha olyan elmeháborodott vagy hogy akkora pályatempót nyomsz utcán ami egy profi versenyruhát követel akkor nem csúszni fogsz hanem repülni.Sokat és hosszan.És fa meg autó meg kemény tereptárgy állít meg.Innentől kezdve meg a milliós cucc sem véd.Nem marad csontod ép.
Ergo a versenycucc pályára való ugyanúgy mint a versenygumi.
Utcára meg utcai.
Én a plussz pénzt inkább alá vehetős protikra költeném nem magára a ruhára.Több értelme van.
Megnéznék egy GP-s esés után egy ilyen 60 ezres ruhát, hogy mi maradna belőle, de szerintem még a pilóta is ottmaradna...
Azt tudom...csak nem 290 ezer Ft a különbség....
Hidd el nem csak a névben különböznek....
Nevet is meg kell fizetni.
Na ne máááár, hogy a 350 EZRES RUHA CSAK DESIGN -ban tér el a 60 ezrestől....
KB ugyanaz mint a lajosos.Csak más cég.Csodák nincsenek.Kamaz hűtőről veszel mintát akkor törik minden.
Viszont ha ezeket felveszem a bugyitól a nyakvédőig vége a túrának mire felöltözöm.
Ezeket a forcfildeket mintha tőlem pár Km-re roadkingék árulnák.Majd szombaton megsasolom.
aggyak kőccsön? vegyé is uj gumit mert szükséged lesz rá...Aloha csikánók...hude bebasztam..nem most..de még tart...19.-ére már nagyon edzésben leszek
Teszteltem.Van egy bering nyári hálós motyóm.Nem nagy dolog mint egy orkán széldzseki de a benne lvő protik első osztályú beringek nagy felületű vastag puha kényelmes dolgok.
Nos alaból ebből ki a bőrbe bele mert abban egy ilyen kétféle kemény hungarocellszerű izé volt.
Namos pofával mintát vettem a szlovák aszfaltból.
A kabátban lévő ez volt.Meg sem éreztem.
A naciban még a gyári hungarocelles,az is szépen védett de a széle még aláöltözőt is kiszakítva felhorzsolta a bőrt a térdemen.És még nyomta is a térdem menet közben.
Na utána belevarrtam ezt:

link
Nesze buzikám.....

http://www.colopmuvek.hu/

Te tehetségtelen hekker vagy mi a fityma....