Köszönöm a gumitémában leírt segítségeket!
Pont azért szeretnék jobb minőségű gumit venni mert meg akarok tanulni normálisan motorozni és mindenképp ki a akarok menni pályára!
Tavaly nem volt erre lehetőségem, de idén nem fogom kihagyni!
Nem feltétlenül a D211-et hajtom a vélemények alapján jó a Pirelli Supercorsa és társai is! Nkem tavaly Corsa III volt és nekem az is bejött!
De mielőtt bármit is vennék próbálok többfelől informálódni, tehát még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Szerintem Brian és a hozzá hasonló tapasztalt motorosok felkészülhetnek, mert épp eleget fogom basztatni őket a mindenféle kérdéseimmel!
DOT-ot Brian mondta még anno, a vágást meg Barta Lacinál láttam.
Hozzátenném a legtöbb ember itt ha jól tudom még sose járt pályán és nem is tervezi, nem is értem minek nekik pályagumi?!
Nem tudom miért kell annyira hajtani azt a D211-et. Van csomó más jó gumi. Diablo supercorsa, dragon s.c., D209 stb stb. Sokszor már annyira rá paráztok erre a tetű gumi témára ... 4-5ezer km alatt úgy is szarrá kopik akkor meg nem mind1 ? itt egy halom gumi csak válogatni kell
Egyébként én is Brian-t ajánlom.
És még egy észrevétel: nicknév alatt, anonim emberek véleményére ebben a világban szerintem nem lehet adni és itt ilyenek osztanák az észt ... sajnos vki hisz is nekik
Tetszett a hsz-od Tutis (és végképp nem azért, mert megemlítettél benne).
Ebben a topicban van néhány éretlen, levegőbe beszélő kölyök, akiknek valóban semmi közük nincs a témához, de - gondolom én - menő itt hadoválni, D211-ről, meg DOT számról, meg tapadásról és keverékekről.....
Ami gumit mi halandók meg tudunk venni kereskedelmi forgalomban azokon van DOT szám!
Ez egy 4 jegyű szám. Az első 2 szám a gyártási hetet, a második 2 szám a gyártási évet jelöli. pl: DOT=1209, az 2009 12. hetét jelöli.
Olyat meg én még nem láttam, hogy valaki egy slick gumiba belevágta volna a Dunlop D209 vagy 211 mintát, mert ezeken a minta vastagsága nem állandó. (szélesebb, keskenyebb)
De már látótávon belül vannak.
Én még csak az utasodat láttam .
Lány létére nem szívbajos
Talán nem Tőled tanult?
Rosszul fogalmaztam...
Nektek vízzel megy a VAS-atok?
Nagyon eláztatok?
Esti műszak
MadMaxné huga
Jó kis család lehet.
Minden lány motoron.
Eztet sütöttem vacsira.
Kaptál ma gazdagon, esőben, szárazon, nyavalyás yamahád nem találta a tapadást!
Amúgy meg látok benned fantáziát, tarthatod az ernyőt
Atyám itt van, mi van mi van?
Köszönöm a gumitémában leírt segítségeket!
Pont azért szeretnék jobb minőségű gumit venni mert meg akarok tanulni normálisan motorozni és mindenképp ki a akarok menni pályára!
Tavaly nem volt erre lehetőségem, de idén nem fogom kihagyni!
Nem feltétlenül a D211-et hajtom a vélemények alapján jó a Pirelli Supercorsa és társai is! Nkem tavaly Corsa III volt és nekem az is bejött!
De mielőtt bármit is vennék próbálok többfelől informálódni, tehát még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Szerintem Brian és a hozzá hasonló tapasztalt motorosok felkészülhetnek, mert épp eleget fogom basztatni őket a mindenféle kérdéseimmel!
Hozzátenném a legtöbb ember itt ha jól tudom még sose járt pályán és nem is tervezi, nem is értem minek nekik pályagumi?!
tapadásra panasz nem lehet
szintén a szokásos helyről
itt egy halom gumi csak válogatni kell
Egyébként én is Brian-t ajánlom.
Ebben a topicban van néhány éretlen, levegőbe beszélő kölyök, akiknek valóban semmi közük nincs a témához, de - gondolom én - menő itt hadoválni, D211-ről, meg DOT számról, meg tapadásról és keverékekről.....
Ez egy 4 jegyű szám. Az első 2 szám a gyártási hetet, a második 2 szám a gyártási évet jelöli. pl: DOT=1209, az 2009 12. hetét jelöli.
Olyat meg én még nem láttam, hogy valaki egy slick gumiba belevágta volna a Dunlop D209 vagy 211 mintát, mert ezeken a minta vastagsága nem állandó. (szélesebb, keskenyebb)