Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

crazyZsó?de ,veszi a leckéket
Sajna még vannak előttem
De már látótávon belül vannak.
ööööööhhh....akkor is én sütöttem többet....
Ismered Őket?

Én még csak az utasodat láttam .
Lány létére nem szívbajos

Talán nem Tőled tanult?
WAZZZEGGGG....tudtam, hogy ezt fogod válaszolni....
Rosszul fogalmaztam...
ezek szerint mindenki le van
Ma is voltatok Gyors?
Nektek vízzel megy a VAS-atok?
Nagyon eláztatok?
aki le van maradva az mögöttem jön!

Esti műszak
ökrök
MadMaxné

MadMaxné huga

Jó kis család lehet.
Minden lány motoron.
Kicsit le vagy maradva Barátom...

Eztet sütöttem vacsira.

Haza értél?
Kaptál ma gazdagon, esőben, szárazon, nyavalyás yamahád nem találta a tapadást!

Amúgy meg látok benned fantáziát, tarthatod az ernyőt
Hétfőn én is végig hallgattam egy gyorstalpalót, az visegrád - esztergom tt-n.
Peti koma rakj fel moccodról képet
Jó estét Mindenkibe!

Atyám itt van, mi van mi van?
Tutis, Brian, és a többiek!

Köszönöm a gumitémában leírt segítségeket!
Pont azért szeretnék jobb minőségű gumit venni mert meg akarok tanulni normálisan motorozni és mindenképp ki a akarok menni pályára!
Tavaly nem volt erre lehetőségem, de idén nem fogom kihagyni!
Nem feltétlenül a D211-et hajtom a vélemények alapján jó a Pirelli Supercorsa és társai is! Nkem tavaly Corsa III volt és nekem az is bejött!
De mielőtt bármit is vennék próbálok többfelől informálódni, tehát még egyszer köszönöm mindenkinek a segítséget. Szerintem Brian és a hozzá hasonló tapasztalt motorosok felkészülhetnek, mert épp eleget fogom basztatni őket a mindenféle kérdéseimmel!
Me az van ócsó használt teee! Brian sem nagyon árul Pilot Roadot.
DOT-ot Brian mondta még anno, a vágást meg Barta Lacinál láttam.
Hozzátenném a legtöbb ember itt ha jól tudom még sose járt pályán és nem is tervezi, nem is értem minek nekik pályagumi?!
Első hasznos hozzászólásod. Valaki jól kiokított.
amúgy a metzeler racetec is nagyon jó gumi
tapadásra panasz nem lehet
szintén a szokásos helyről
Nem tudom miért kell annyira hajtani azt a D211-et. Van csomó más jó gumi. Diablo supercorsa, dragon s.c., D209 stb stb. Sokszor már annyira rá paráztok erre a tetű gumi témára ... 4-5ezer km alatt úgy is szarrá kopik akkor meg nem mind1 ?
itt egy halom gumi csak válogatni kell
Egyébként én is Brian-t ajánlom.
És még egy észrevétel: nicknév alatt, anonim emberek véleményére ebben a világban szerintem nem lehet adni és itt ilyenek osztanák az észt ... sajnos vki hisz is nekik
Tetszett a hsz-od Tutis (és végképp nem azért, mert megemlítettél benne).
Ebben a topicban van néhány éretlen, levegőbe beszélő kölyök, akiknek valóban semmi közük nincs a témához, de - gondolom én - menő itt hadoválni, D211-ről, meg DOT számról, meg tapadásról és keverékekről.....
Ami gumit mi halandók meg tudunk venni kereskedelmi forgalomban azokon van DOT szám!
Ez egy 4 jegyű szám. Az első 2 szám a gyártási hetet, a második 2 szám a gyártási évet jelöli. pl: DOT=1209, az 2009 12. hetét jelöli.
Olyat meg én még nem láttam, hogy valaki egy slick gumiba belevágta volna a Dunlop D209 vagy 211 mintát, mert ezeken a minta vastagsága nem állandó. (szélesebb, keskenyebb)