Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem a szobabringa csütörtökön hülyére tankolja magát...
jövőhéten pedig a pézsmapocskok szaporulata miatt +7 ft-al emelik qrva nénijét ....
tudok adni érte 20rongyot meg egy PDA-t (25-30e.-ér) amiben van GPS ! Ha érdekel akkor beszélhetnénk róla
Dabason így 336 Ft lesz?
Abbahagyod a pályázást vagy új mocid lesz?
Örüljünk ennek is, ha azt néznénk hogy a világpiacon mennyivel csökkent akkor valójában most 300 Ft körül kéne lennie benzinnek.....
Az más kérdés, hogy forintban mérve 7%-al esett a benzin ára a világpiacon szóval 20Ft-al kellett volna csökkenteniük.
Szép napot mindenkinek!
Múltkor mondtátok hogy hozzak valami jó hírt íme itt olvashatjátok

Hat forinttal csökken a benzin, és öt forinttal a gázolaj ára - a hétfői munkaszüneti nap miatt ezúttal - csütörtöktől - erősítették meg a holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból. Így a benzin átlagos országos ára 336,5 forintra, a gázolajé 318 forintra süllyed.

Nem hittem volna hogy lesz még ilyen
Jónapot! Mi a helyzet motorosok?
Leírás: Eladó egy 2 pályanapot használt pályaidom gsxr600/750 k4-k5.pályaidom tartalma:fejidom,hasidom,farokidom,
fenéklap.üléstartó.A fejidomba projektor lámpa, a farokidomba a
gyári lámpa helye van belevágva.Ár irányár!
Hívj megegyezünk!
Ára:45eft
név: Tiha
megye/város: heves megye.eger
mobil: 06-30-571-1483
akkor bocsi csak a feltoltottnel Speed irt csak hozza,nem lenyeg csak ugy irtam majd TT-rol is teszek fel
Amúgy jók voltak a NW-s képeid én írtam is akkor hozzá
nem rossz
Most ilyen az ég felénk, már csak a moci hiányzik a képről
én igazat adok neked
Én hoztam fel egyedül! Háhá
Látom elég nagy vitát váltott ki ez a motortéma amit felhoztunk Speedel
Majdnem új elsőket lehet szalajtani 10-15 között a hátsók egy 5-sel drágábbak.
DOT számos Dunlop D211GP-k milyen áron mennek?
Szerintem jópézé mi is...
vagom jo pezze leszek director
persze a NW 200 -rol a kepeimet nem targyaltatok ki ennyire semmi visszajelzes negativ-pozitiv
Dottóre reklamált az ír importos motorral. Így vicc végett te helyettesíted az exportáló cég vezetőjét Vágesz?
es igen 2 milla alatt uj moci az elgondolkodtato
1 biztos sajnos igy van az emberek bizalmatlanok es kesz, ilyen ez a rohadt vilag