Mi Gixxerpetivel még átszaladunk Dabasra Gyulához és SpeedBike-hoz olyan 11-körül és szerintem, akkor várjuk be Gyorsit, hogy tudjunk együtt menni, mert Rétság felé menvén nem nagyon tud csatlakozni közben...
Akiről tudok, hogy jön az TE vagy és akik veled jönnek, Gyorsi, talán Pocok, Gixxerpeti Tesóm és jómagam....és lehet Gyula Dabasról...
Jó volna, ha Gyorsi-barát is benézne ide fórumra és akkor tudna nekünk időpontot mondani, hogy mikor tud elszabadulni...
MOTOGP-t valaki esetleg nem tudná nekem felvenni, csak a Rossiék futama lenne fontosabb....
Nem azt mondom hogy nem tudom elvezetni.Ha barkaszt és DT-75-ös lánctalpast el tudtam vezetni akkor a gixxer sem okozhat nagy gondot.
De.
Van a kényelem és egy széles kormány nekem jobban fekszik.
Viszont jobban be lehet kucorogni a plexi mögé egy csutkás bizgerét markolászva.
Ami viszont a terjedelmemet és a gixxer méretét figyelembe véve baromság.
Pályán más a helyzet.Ha lesz egy pályás jáccósgépem.
(Töröm a fejem egy low budet megoldáson.karbis 650-es sv)
Az tuti csutkás lesz.
És megvan a bugyikék jobbos törött csutkája.Néha markolászom.
Nekem volt de azt nagymotorra nem ajánlom a Nitro belépősisakja volt.
Apámnak most Nitro N1200VX van vagy micsoda nagyon jó karbon-kevlár 1350 g nagyon könnyű sisak jó a szélzaj azt hiszem 50 körül volt 3 éve most akarja majd cserélni bár még semmi baja nincs.
Hánykor kezdődik holnap a tánc? Gyorsi csak 14-után lesz szabad... megvárjuk a GP-t és azután megyünk, vagy akkor mikor lesz indulás és hol találkozunk?
Holnapra 4mm esőt jósolnak leginkább délutánra...
Semmi gond barátom... ..majd legközelebb elviszem azt a sört és megiszod...
Jó kis szerelők lehettek a srácok, hogy ha egy gummacsere problémát okozott...
Jól tetted, hogy inkább elhoztad tőlük...még elbasztak volna ott valamit...
Kár, hogy holnap nem tudsz jönni velünk gurulni...
Bocs tesó,tényleg oda siettem!A gumit nem tudtam felrakatni,mert két dilettáns barom kezdte el feltákolni,kb 5 percig néztem.aztán megkértem őket,hogy mielőtt elborul az agyam,szépen engedjék le,majd elviszem máshova!
Most akkor még is jössz holnap?