Kapaszkodó és az idom alatt alul a segédvázon kell lennie valami nagyobb teherbírású rögzítési pontja.Igazából bontás nélkül meg nem mondja az ember mi-hogy.
Barkácskedv kérdése az egész.Meg háromnegyed colos csőé.Én speciel egy vaskereskedés teljes készletét ráaggattam a gép farára de nagyon jól össze tudtam hozni.Mondjuk nem gixxer de arra nem is való csak a sportbag vagy oldaltáska.
Ha oszi errefel előfordul őt kérdezd egész pofásan megoldotta ha jól tévedek.
Köszi,de Korzikára megyek...Lesz utas is.Oldaltáskák vannak,hevederrel kell felrakni..Hátra meg nem doboz lenne..
Csak egy platnit szeretnék amire egy sporttáskát,sátrat rá lehet pókozni.
Milyen csomagtartóra gondolsz?
Remélem nem egy dobozt akarsz hátulra felbaszni....
Én is gondoltam már valami megoldásra, hogy miként lehet felcuccolni a gixert, ha túrára van kilátás!
1. Lehet kapni kurva jó és kurva nagy tanktáskát, ami természetesen meggátol abban, hogy bebújj a plekó mögé, de amúgy vezethető tőle a Gixxer....és ha rábaszod az állad útközben a táskára, akár aludni is kényelmes rajta egy husszú egyenes során.... csak ébredj fel a kanyarokig....
2. Ha nem viszel magaddal benzintyúkot, akkor hátra lehet kapni ilyen nyeregtáskát, ami 3 részes és még jól is néz ki és jól megpakolva jobban is kerekezik a gép!
Júni elején lecsapatunk G.P.-vel hozzánk és elvégezzük az előkészületeket....
Ha lesz rá érdeklődés és hajlam, akkor lehet egy kis pókert is csinálni...
Ezt a bulit mi csináljuk és úgy ahogy mi akarjuk....szóval bármi lehet és megengedett, ami nem tiltott...
A tilalmak és szabályok meg azért vannak, hogy megszegjük őket...
Na holnap még beszélünk Cimby a vasárnapi indulásról..
Most elteszem magam holnapra...
Jó éjt!
Csak telefonon beszéltünk, mivel ott álltam a sörével a zárt műhelye előtt, így felhívtam, hogy mi a picsa van...
Nem dumáltunk a gummáról, mert síetett.....biztos szegelni...
Rendben van Hawer!
Akkor ha netalán hamarabb indulnánk, akkor valahol csatlakozol, de ha 14-re szabad vagy már, akkor indulhatnánk akkor...
És ha gondolod, akkor a vasárnapi tánc után elmegyek hozzád és felrakom 10perc alatt az MSN-t...
Fingom sincs...
Nincs még pontos időpont egyeztetve, de szerintem olyan 12-13 óra között...majd még megkérdezzük Joe-Z gépészt is...
Neked mikor lenne jó?
Miért nincs még mindig MSN-ed?
Korzikára Gixxerrel? Felmálházva? Szerintem nem árt, ha a C-s jogsid is megvan...
Vigyázzatok magatokra!