Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én tudom.

(vezetni)
Hétfőtől szombatig meló Úgyhogy állni fog apa vigyázó tekintete mellett Mert elvezetni azt aztán nem tudja...
Mé nem mész sehova gixxerel?
Mert addig megőrzöm neked szivesen.
És még mielőtt mondanád neeeeee mennék vele sehova.
Csak az már nemigazán következik be
Még két ilyen és nemigen.
Idén le lesz téve
Akkor?
Oks Vasárnap ha előre szóltok hogy mikor jöttök akkor itthon leszek mert délelött foljahúzás ha időben jöttök segítetek du-n meg búcsú Mindenképpen 1 sms-t dobjatok mikor értek ide
Nem lenne könnyebb az élet jogsival?
JÚLI Dottóre, nem JÚNI!
Majd regélek!
De hátast dobtok... Mondták már, hogy szerencsés csillagzat alatt születtem...
Yeeee...köszi Oszikám!
Már kezdtem parázni, hogy valami gebasz volt az utalással....
Jó várom a jelentkezésedet és majd megadom a címet, ahová küldheted a motyót...
Köszi szépen előre is!
Csáó Cimby!
Szeva Joe-Z!

Felőlünk is mehet a tánc? Jó nektek is Rétság Cimby?
Annyi a bökkenő, hogy a bőrszerkóm ára nem lett meg, majd csak júni.6-án talán és így még mindig a saját FULL EREDETI BŐRSZERKÓMBA megyek...úgyhogy csak óvatosan tanulom a gépészkedést majd...
Akkor még úgyis beszélünk, hogy merre legyen az útirány...
Nemsoká jön fel ide szerintem a kompótevő Hawerom is...ha végre mára leteszi VAS-at...
Szia Doki,
Megjött az utalás. Hétfőn rendelem a cuccot. Jelentkezek ahogy megvan.
Megfogtak a SÜNÖK fogadjunk?
Rendszám fent volt? ű
Jajj Töki...sajnálom...vígasztalódj az amúgy is szar idővel és hogy júni 18-ra már nincs eltiltás....
Szevasztok!Nem töprengtem tovább,+rendeltem a gumikat!:)Jövő7en itt is lesznek.Már érezni akarom az új gumi illatát Felénk egész délután 5óráig jó idő volt,kerültem is egy rövidet,de most már +int esik:(már a fa....om ki van ettől a változatos időtől
Kaptam egy levélkét a drága jó Rendőrségről
Ha majd pont kerül az ügy végére, mindent részletesen leírok! Addig...
Mi a fasz van hogyhogy?
Július 14.-éig el vagyok tiltva, szal nem megyek...
Csácsáá!

Vasárnap úgy néz ki,hogy tőlem jönnek még 3-an ha minden igaz bár még nem beszéltem mindegyikkel. Madmaxné, Dani (FZ6), és Ricsi aki igazi Joker majd meglátjátok

Úgyhogy felőlünk mehet a menet
Szeva Gyorsi!

Látom még mindig tekered a kék-fehér szörnyteged fülét...
Hogy lesz akkor vasárnap?
G.P.-vel mi elmegyünk délelőtt a Kölyökhöz és Gyulához az emelőszemért, azután jövünk vissza, lehet ők is jönnek és mehetünk...
G.P. nem akar most dobogőkőre menni, hanem Rétság nyújtott kanyarkombinációit szeretné kipróbálni...
Te mit szólsz ehhez? Kik jönnének még Joe-Z gépészen kívül? Pocok?

Na majd írjál, ha leszel, addig megnézek egy filmet...G.P. meg most nem lesz fórumon, ugyanis most otthon "családi életet folytat"....
Meg lesz!
Szóljatok be nekem is, oszt elgurulok én is!
Szasz Gyula!

Valószínű, hogy vasárnap mennénk át a cumóért Dokival!
Asszem Neki meg van a teló számod, tehát majd még pontosítunk
Holnap de. megyünk de ha van itthon valaki akkor mákod van viszont vasárnap itthon vagyok....