Kicsit hamarabb kellett volna egyeztetnünk és akkor mehettünk volna együtt csapatni egyet...
No sebaj, azért gurultam és huligánkodtam egy jót a városban... Keró minden lámpánál...
Azután begurultam a moziba is faxolni egyet, majd ha már arra jártam, gondoltam viszek egy HEINEKKENT Kriki hweromnak és elhülyéskedünk, erre baszik ottleni a műhelyben...
Viszont 15 perce értem haza és ahogy feljöttem a kutyákért, hogy viszem őket sétáltatni már le is szakadt itt az ég....
Eladtam lassan már egy hónapja, most nincs semmi! Rajta vagyok a motorvásárlás témán ami szép tényleg nagyon jó állapotú, kevés km-es gsxr 1000 az mind agyon van hitelezve felhívtam párat csak kíváncsiságból volt olyan k7-k8-as 1000 nem egy több példány amin még mindig majdnem 3milla hitel van szóval az felejtős, én hitelre motort nem veszek, amin meg nincs hitel és tényleg jó, azokat meg 2,2 , 2,3-ért árulják ami szerintem egy 2éves motorért sok! Szóval nem tudom, hogy most mi lesz! Ha véletlen ne adj isten nem veszek idén motort amit nagyon nem szeretnék akkor jövőre tuti kihozok megint egy újat és akkor azt tudom, hogy volt használva!
Szobagecinek nem volt ott semmije, majd később tankbőre lett odatéve, de nem előbőrből , hanem másmilyenből.
Kicsit karcos, de nem érdekel...mostmár úgysem látszik.
Ismerem a csávót, 2 éve voltam nála megnéztem a motorját csak kíváncsiságból akkor 26000 valahány km volt benne ahhoz képest ez a 25100elég jó:) na mindegy! múltkor felhívtam csak úgy egy kicsit alkudozni, rámondtam, h 1.100.000 ezer ft és mondta, h oké vihetem a motort:) de nem kell nekem csak kiv voltam mennyire sürgősen eladó! Szóval akinek olcsón kell motor az beszélhet vele sztem még 1,1milláából is lehet alkudni nála!
Várható volt.
28 sajnos megint nem jó ( késő este érek csak haza ).
Múlt héten is csak E-ringig jutottam de az se volt nagy sikersztori, mert kettőkor leszakadt az ég... Lehet rá kell szokni a Svéd féle téli pályázásra?
Kicsit hamarabb kellett volna egyeztetnünk és akkor mehettünk volna együtt csapatni egyet...
No sebaj, azért gurultam és huligánkodtam egy jót a városban... Keró minden lámpánál...
Azután begurultam a moziba is faxolni egyet, majd ha már arra jártam, gondoltam viszek egy HEINEKKENT Kriki hweromnak és elhülyéskedünk, erre baszik ottleni a műhelyben...
Viszont 15 perce értem haza és ahogy feljöttem a kutyákért, hogy viszem őket sétáltatni már le is szakadt itt az ég....
motogp
Most a pókerre gondoltam , de lehet még abban is kifektetnélek.
All in Dokikám
Megyek gurulni
puszedli
Kicsit összekapom magam kondiban és összeütök veled....
De rajtam fent lesz a bukóm....
Gondold azt, hogy ez a smiley most a középső újját mutatja.....
Kriki Black
és
Csonka Pici Doki
Mindegy legalább őszintén vállaljátok.
Nem láttad.
Csak így vaktában hozzám vágtad, meg se nézted.
Persze, hogy én...
Ne foglalkozzál ezekkel a mocskos motoros huligánokkal, nem képesek tisztelni a mi bensőséges kapcsolatunkat....
Kicsit karcos, de nem érdekel...mostmár úgysem látszik.
Te motorod hogy áll?
De vannak új, gyári mintás, 160/60-as versenygumik:
Conti Race Attack, Dunlop D209GP Klikk!
160-165-ös slick SM-re van é
28 sajnos megint nem jó ( késő este érek csak haza ).
Múlt héten is csak E-ringig jutottam de az se volt nagy sikersztori, mert kettőkor leszakadt az ég... Lehet rá kell szokni a Svéd féle téli pályázásra?