Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Figyu?

... akarsz körrrszakált? .... akkkarsz körrrszakkált? ....
.. akkor kabd be a f@szomat!
A következő lista már élesben megy, szóval ide már csak az írja fel magát, aki 1000%, hogy jön!

1. Tomiquattro (Aki mellesleg a szülinapos lesz)
2. Gixxerpeti
3. Gyorsi
4. Kriki (drága kis ágyasom)
5. Joe-Z
6. Jómagam (Doki)

Ezen listát merészelem magam megírni, mivel tudom, hogy biztosan jönnek ezen GIXERBUZI HULIGÁNOK!
Szia Karesz!

Nekem lenne 1 kérdésem.... nem JÚNIUSRÓL volt szó?
Mer én egész JÚMIUSBAN elfoglalt leszek, tehát JÚMIUS 2.-ig nem is tudok válaszolni.... Pont akkor mennem kell az olajmezőkre megnézni, hogy állnak a készleteim

Üdv: Az Olajmágnás
Sziasztok Gixerbanda!

A júniusi bulival kapcsolatban lenne egy kis tájékoztatás!
Szóval úgy beszéltük meg, hogy 18,19,20 napokra megyünk le hozzánk vidékre.
Most viszont azt kérném, hogy JÚMIUS. 2.-áig bezárólag nekem tudnom kell a pontos létszámot, hogy hányan leszünk....ez a hús megvételéhez kell, hogy mennyit is vegyünk.

Szóval JUNIUS 2.-áig mindenkinek el kell döntenie, hogy jön-e, vagy sem...és ezt 100%-ra kell mondani, mert aki jön az automatikusan beszáll a kaja árába!
A piát azt mindenki maga hozza, vagy veszi, ahogy megbeszéltük...
Ha valaki ott akar majd Lidibe, vagy Penibe piát venni azt is lehet, mert faterom bejön és hazaviszi kocsival, viszont akinek van valami kedvezményes forrása, vagy kapcsolata ital ügyben az akkor megoszthatná velünk...

Mivel az én házam nincs bebútorozva már, így a fekhelyről is mindenki maga gondoskodik(hálózsák, matrac, stb.)...ezeket kocsiba bevágjuk és levisszük...már ha jön valaki kocsival...
Nem 5*-os buli lesz, de azért fürdési lehetőség van....KINT AZ UDVARON VAN EGY LOCSOLÓ ÉS EGY BAZI NAGY KÚT IS....

Reggeli meg miegymás dolgot meg lehet venni a helyi ABC-ben...
Közlekedés mindenhová CSAK MOTORRAL! MÉG A WC-RE IS!

Egyéb kérdésre válaszolok, ha van valakinek!
Sziasztok! Tapasztalta már valaki az első futóművön a króm rész elszíneződését? Szervizbe azt mondták ez k4-k5ös gsxr-eken típus hiba volt!? Hallott már valaki róla, vagy esetleg tapasztalat hogy mit okoz a későbbiekben?
tetszik a kettö férfias buko férfias kesztyüvel meg az egy nő i buko igen csak nő i es kesztyűvel ,
Szia!
Igen sajnos nagy barom vagyok, és szenvedek is magamtól rendesen...de egyszerűen ha valamit elhatározok, csak a cél fontos az odáig vezető utat pedig próbálom élvezni...
Gumikkal a derekamon szoktam sokat menni pláne, ha cseréről van szó és a szervízbe tartok...!
Most azért a jó időre való tekintettel kocsival vittem, nem a derekamon..
Az üzemanyag nem érdekelt, azt amúgy is elfüstöltem volna ha nem veszek gumit akkor is, a gumiért este hatkor indultam és éjfélre értem haza, úgyhogy a napom is megmaradt.. ,
Elég olcsó lehetett ha megérte a több mint 10 rugós üzemanyagköltség + hogy ráment az egész napod
Péter....

Megerkezett az idom set..

te mazoista állat, én csak a szomszéd városba mentem derekamon 2 gumival, alig vártam hogy odaérjek
Csá!
Én tavaly 520 km -t mentem egy új garnitúra gumiért, és a derekamon hoztam haza, mert kellett..
Ha valami nagyon kell........akkor nincs mese....
Szia! Ne halgass senkire, gecik mind!
Át akarják kurjantani a fejed, hogy utána jót röhögjenek rajtad!
Gyorsi készüljetek ha penge időnk lesz hétvégén akkor csapatunk nekem Vasárnap- Hétfő ami játszik!

Bazzeg amennyi km belement a gixerbe az elmúlt 10 napban egyenlő a nullával.... Meghajtanám már
email!
Csaó!

Na ez sem egy motor tömege alatt szakadt be
nem rossz ár, láttam már olcsóbban is de nem vészes. Honnan veszed?
Elvitték párban
Már nem tudom mennyiért, de a vörösbegyel mind elittuk.
Kalácsképe akkora lett mint a 200 literes tölgyfa hordó.

Pusz NagyMedve
Várom már én is nap ocskát.

Jönni fog..........................muszály neki
sc0

sc1

sc2

sc3
Jáó rögelt Atyám !

Küldje mán kifele oszt a számitógép kezelőszerelőt he.
Gyerekek! A sok esőnek meglett a következménye! Ezt skubizzátok meg! Bőnynél beszakadt az autópálya! Durva..

http://www.kisalfold.hu/_kepga...
Szevaa PókerMan!

Nem a gumma miatt lenne az autózás...havonta ők is hazajárnak a családhoz...
És vinnék a gummát...
Nem hallottam de ha minden igaz Péntekre tudni fogom....