Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát én se autóznék annyit az biztos!Van egy forrásom ahonnan szoktam venni a gumikat tőlünk 60km-re de most nála kicsit szegényes a felhozatal,ezért kezdtem el szétnézni a nagyvilágban
Köszi a segítséget,ha nem boldogulok akkor biztos felveszem a kapcsolatot veled.Igaz ha ilyen szar idők lesznek akkor még elég sokáig kihúzom ezzel a gumival
Elég a kép is mx ha szar akkor visszaküldöm. Általában normális emberek garanciát vállalnak a gumijaikért!
Nem kell megnézni a gumit csak megbízható állandó forrásból kell vásárolni!

Ne is haragudjatok de én biztos nem autókáznék 200-300 km-t (oda vissza) egy gumiért főleg h 1500ért kihozza a futárszolgálat
Én Békés-megyéből jöttem ide fel pestre, szüleim ott laknak még és pár pesti ismerősöm és barátom is.
Ha netalán kiszemelsz valami gummát, akkor tanlán meg tudjuk oldani, hogy egy haverom leviszi Ecsegfalváig, vagy Dévaványáig és akkor csak oda kellene értemenned...
De ezt jól össze kell szervezni, ha így alakulna...
Jó tudni még ha büdös életben nem leszek pályabubus akkorsem.
gondoltam koszi az infot
Egyszerű keménység megjelölés. SC0 a legpuhább, SC3 a legkeményebb. SC0 az edzés gumi pár körre vagy nagyon hidegbe, SC3 endurance-ra való.
Metzelernél ugyan ez K1-K3 között. Asszem ott nincs K0.
ok!Csak én elég sz..r helyzetben vagyok mert itt Békés megyében nem sokan foglalkoznak használt gumikkal,de még újakkal sem igazán ezért muszáj a netről rendelnem.Tőlünk pest 300km kb. és ritkán járok arra,pedig ott lehetne válogatni ahogy látom az apróhirdetéseket.
Nekem is van egy home-made rendszámtartóm.(2-es lemez szintén)
De szeretnék valami igényesebbet, mert közelről elég randa
Köcce a linket!
Szeva Doki vhogy en is igy tudom ahogy leirtad,most nekem is ez van fent nagyon jo!
Látatlanba ne végy gummát.nézd meg személyesen.
Szeva Zoli!

Én úgy tudom, hogy ezt jelenti az SC jelzés, amit lentebb leírtam...de majd a jobban hozzáértők leírják biztosan...
Fényképre sosem szabad alapozni! Nehogy látatlanba vegyél gummát!
Csak olyan használtat vegyél, amit elmész megnézni és azt mondod rá, hogy okés...nagyon jó használt gummákat ki lehet fogni, sokan használnak itt köztünk ilyeneket, sőt....mondhatni majdnem mindenki...
Sok szerencsét hozzá...
engem is erdekel pontosan mit jelent
Jo estet, ugy tudom van mar SC 0 is es ha igaz akkor "Soft compound" roviditese gondolom anyag osszetetel nem biztos
Én nem tom.Viszont kíváncsivá tettél.Mit jelent?
Köszi a véleményeket!Az a helyzet h idegenkedem a használt gumiktól,főleg úgy ha nem is látom csak fényképen.De most lehet hallgatok rátok és nézek egy használtat.De ha csalódok akkor tartoztok egy új garnitúrával
Felesleges kiadnod ennyi pénzt egy gummáért... Ennek a feléért már nagyon jó állapotú használt, pályázott garnitúrát kapsz...
szerintem nem tudja! vagy csak elírta, bár kétlem!
Az SC1-es változat a leglágyabb keverék, olyan tapadós és puha szinte, mint a rágógumi....ez tapad a legjobban... és persze kopik is mint az állat...
Csak kíváncsiságból kérdezem. Te tudod mit jelent az SC1? Mert a csak szócska nem erről árulkodik.
én annyit nem adnék gumáért nézegesd az apró rovatot, én 2 hete vettem egy pár pirelli dragon supercorsát 35ért (első 90% hátsó 100%) igaz még csak sc1 (2006) de ez is k*rvára tapad.
Szerintetek 64ezer ft-ért jó árba lenne a Dunlop D209GP párban?