Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na azért most az árvíz miatt nem fog elmaradni a hétvégi MotoGP, mint a multkor a hamufelhő miatt...
Szállítás profi csapattal...
a sárvédőt használtan vettem Mezőberényben a Bátszi motornál,de elvileg a DangerBike forgalmaz ilyeneket.A rendszámtartót pedig 1ik haverommal hoztuk össze 2es lemezből lett kivágva,elég egyedi
Keresd Tomit: TOM-TECH
Hello!

Megkérdezhetem, hogy mien hátsó sárvédőd van és hol lehet beszerezni?

Valamint ugyanezt kérdezném a rendszámtartóról is.
Sehol sem találtam direkt erre a típusra rendszámtartót, csak univerálisakat, az pedig nem az igazi.

Köszi! Üdv!
Szia!
Egyik jobb mint a másik!
köszi
Csaó!
Szép a mocid!
Pirelli Diablo Rosso - utcára
Dunlop 209Gp - pályára
Hali motoros banditák!Van valakinek tapasztalata a Pirelli Diablo Rosso-ról,és a Dunlop D209Gp-ről?Érdekelne véleményetek h melyik lehet a jobb.Köszi!
Mennyivel veszik ezt a kanyar t?
NorthWest 200!
Picit.....
szikrázo
Már lehetne akár holnap, vagy holnapután is jó idő, mert akkor Gixxerpetivel letekernénk haza hozzánk...
kurva szép a mocid tetszik
ugyan nem gixxxxiii de akkor is tuti
Gyorsi
Erre felé most is esik
Pedig 7végére lehetne már szikrázó napsütés...
Na, ki merre ma?
Csaó!
A 93.4 RádióDabasban nem mondták, hogy hnykor kezdődik a felvonulás?
Jó reggelt Szasztok!Nincs otthon gépem,nem tudok este fórumozni!Tegnap csak beugrottam a szomszédhó oszt onnan irtam 1et!40ért odaadhatod az elsőt!hahahahahahahaha
simán... lehet benevezek rá...csak még pár pókeren ott kell lennem az első háromban...
Elinek

A tegnapi sőt most már a tegnapelőtti jó idő nyomai.

Hasonlót írtam korábban én is.
Fényévekre vagyok még a diablotól, de ha lesz lehetőségem kipróbálom azt a fránya dunlopot.
Ne csak a hallomások alapján kelljen megítélnem egy olyan dolgot ami érdekes számomra.