Ó hogy basz.djál meg te mocskos motoros huligán....
TILTAKOZOM! ISMÉTELTEN TILTAKOZOM!
Ezek a mocskos disznók be akarnak sárosítani.....
Gixxerpeti főleg, az olajcsere miatt....
ESKÜSZÖM MINDEN MOTOROS BARÁTOMNAK, HOGY NEM VAGYOK BUZI ÉS MAXIMÁLISAN A LÁNYOKAT SZERETEM.....de Kriki barátom adonisz teste ellenálhatatlan....
Úhhhh te mocskos desznyó Gyorsi!
Tudtam, hogy fotózni fogsz és készülnek érdekes képek....be is akartam gyűjteni a gépeket, hogy lecsekkoljam a fotókat....
Még mondtam is reggel magamban, hogy áhhhhh BAZZZZEEEEG...Gyorsinál is volt gép és ELVITTE!
Na várjál csak te mocskos motoros huligán, leszel te még nálunk detoxban és akkor én fotózom....hacsak nem mi leszünk az ottani képeken majd....
Én már tudom hol van és hogyan hívják a pályát! nincs közel de eccer megérné szerintem! Itt a link itt utána tudtok sasolni: http://www.google.hu/#hl=hu&so...
Ez nem igaz! Hazudik a disznóóóóóóóóó, ne higgyetek neki!
Az igazság az volt, hogy Kriki koma kissé megfáradt amit szintén kissé tintás Kareszünk megneszelt. Az öreg Ogre bement a kezelőmbe hunyni 1et mire Doki (a részeg ember őszinte ugye....) 5 perc után már meg is célozta Kriki púzókáját amivel egész este már vadul szemezett... Az olajcseréből megmaradt kevéske Fuchs 15W-50-ből is vitt magával, kenésnek de azt valahol időközben lerakta.. Kriki nem kicsi, de alig bírtuk róla lekaparni a teljesen kanos, megvadult Dottorét. csak azért ez az 1 kép készült mert ijedten rohantunk be Gyorsival, Kriki elkeseredett rikácsolására, hogy mentsük meg a kloákáját! Mi meg mindent eldobtunk és mint a Baywachban rohantunk menteni...
De az is fix, hogy ezt az igazságot Doki még mindig megpróbálja valahogy másképp elmagyarázni! Tanulság ebből annyi, hogy a júniusi Mordori bulira minden kan védje a saját protektorával a seggét!
De azért mi szeretünk Doki (csak nem úúúúgy)!
Nekem sem volt különösebb bajom vele, csak még tegnap délutén 4-kor is annak az alkoholos illatát büfizgettem.....
Nem akartam ott szemenként eszegetni.....így kezdem mindig a moziban is a kukoricával, az elején csak egyesével, a végére meg már azon veszem észre magamat, hogy tele fopával zabálom...
ÖÖÖÖÖÖÖHHHHHHHHH.....ezt meg tudom magyarázni....!
Gixxerpeti egyszer csak kirohant a szobájából és azt üvöltötte, hogy egy NAGY OGRE ott fexik az ágyában.....és azt mondta, hogy "Doki! Ha leszeded onnan, akkor befizetlek a keddi Hungaroringes pályanapra...."
Hááát erre én azonnal bementem és megragadtam a Nagymedvét, aki azonnal a sündisznópózzal védekezett és ezt kapta pont le Gyorsi barátunk.......
TILTAKOZOM! ISMÉTELTEN TILTAKOZOM!
Ezek a mocskos disznók be akarnak sárosítani.....
Gixxerpeti főleg, az olajcsere miatt....
ESKÜSZÖM MINDEN MOTOROS BARÁTOMNAK, HOGY NEM VAGYOK BUZI ÉS MAXIMÁLISAN A LÁNYOKAT SZERETEM.....de Kriki barátom adonisz teste ellenálhatatlan....