Hát srácok én erre megint tudnám javasolni a szülinapos fórumosbulit nálunk....
Lekérem a távokat az oktatómtó és már fel is állítjuk a pályát a házamtól nem messze lévő kézilabdapályára és mehet is a móka...
Aki leteszi a lábát az nyom 20 fekvőtámaszt tangában....
Dominó! Ugye már kértél rá szabadnapot? 18,19,20...
Megyek, megyek gök kettővel.Bambulok mint a boci a legelőn és jön egy kocsi.Belebombázom a fékbe és buta vigyorral fekszem is.
Na KB ennyi a történet.De fejlődöm eccer már egy kanyarban is elbambultam.
Kell egy szabad placc valahol meg a kép alapján vizespalackokból a pályát összeállítani.Nekünk még szűkítették is a gyakorlóteret hogy szokjuk a dolgot.
És mehet a menet.Nem ragaszkdom a visszafordítóban meg a nyolcasnál ketteshez.Mehetsz lapon is.
És a 3-asig felváltás is mehet akaár nyélen 5-ben csak állj meg a kiadott távon fejreesés nélkül.
Oktató mondta hogy egy srác ránézett a rutinpályás papírra majd faarcal megkérdezte hogy első keréken vagy hátsón kéri tőle.
Kiderült hogy nagy Stuntos arc a srác.
Meg is csinálta mindegyik pályát.
Az igaz hogy nem mosták ki 2 literrel de még mindig nem értem hogy nem vettétek észre az első 5 liternél hogy folyik az olaj
Köszi kihagyom megveszek pár cuccost mondjuk nyomatékkulcs meg olajszűrő fogó és már a következőt megcsináljuk itthon már az autókba is mi cseréljük az olajat
Bár én hozzászoktam, hogy az indexet le is kell kapcsolni is
A szőkés vállig érő fasziról beszélek a vidin....
Holnap baromi jót fogunk Pókerelni, de természetesen közben nem fogunk inni semmit sem....
Hogy haladsz azzal a fostalicskával?
Lekérem a távokat az oktatómtó és már fel is állítjuk a pályát a házamtól nem messze lévő kézilabdapályára és mehet is a móka...
Aki leteszi a lábát az nyom 20 fekvőtámaszt tangában....
Dominó! Ugye már kértél rá szabadnapot? 18,19,20...
Na KB ennyi a történet.De fejlődöm eccer már egy kanyarban is elbambultam.
Ez legyen a legnagyobb bajunk egész életünkben én azt mondom!
UGYE Gixxerpeti?
ALIAS PETI Ewing dúsgazdag olajmágnás...
És mehet a menet.Nem ragaszkdom a visszafordítóban meg a nyolcasnál ketteshez.Mehetsz lapon is.
És a 3-asig felváltás is mehet akaár nyélen 5-ben csak állj meg a kiadott távon fejreesés nélkül.
Kiderült hogy nagy Stuntos arc a srác.
Meg is csinálta mindegyik pályát.
Köszi kihagyom megveszek pár cuccost mondjuk nyomatékkulcs meg olajszűrő fogó és már a következőt megcsináljuk itthon már az autókba is mi cseréljük az olajat