Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Leo Vince

Ződséggel mi lesz?
Helyes.
Kerti tóra cserélte a motort.
Hát basszátok meg... Unokabátyám "talált" magának egy TL1000S-t... Spontán csak úgy jött a motor neki!
csáo üdv köztünk látom jol vagy már
Mondtam.Egy jó 30 KG emberbőrkötéses kódex.
És mekkora papír? A4-es méret?
Mert kérik.Így a legális.Dob.Benne az E-jel.És a tanusítvána.Asszem ensz vagy TÜV ilyesmi.
Utólagos sportkormányhoz is kell.Nem elég hogy jajj biztosúr gyári csavarral van fenn.
Ez eddig is így volt!
Miért kéne vinni a papírt a dobról? Bele van ütve az E betű.
Amúgy meg ha kiszednek és tempósan jöttél ordító kipuffal akkor már mindegy
Ezt jól lőtted!

Látom ott sincs valami jó idő! Mindenki kabátban. Ott is esett az eső?
Ezért kell a gyárit fent hagyni fogyasztása se növekszik és még jó a hangja is vagy ha hangot akartok hagyjátok a gyárit katalizátor nélkül és akkor abba nem szolnak bele csak vizsgán de felénk még ott se
igen sikerult a verseny elott is mondjuk ideges volt ami ertheto ,meg utana is akkor meg faradt volt de normalis nagyon
Sanyíííííí! Dumáltál is vele?

Riszpekt Zolikám!
upszzzz vmi nem jo,pill
tegnap volt a North West 200 van par kep az egyik
Jo nagyot az Uraknak
Na szuper! Már nincs sok hátra! Akkor mindent bele! Hajráá
Pénzügy, számvitel, Mikró-makró, világgazdaságtan, fogyasztóvédelem, nemzetközi ügyletekáruforgalom, vállalati stratégia... Hühühűűű, nekem is jól áll a szénám
Nekem még van egy évem, aztán jöhet a motorszerelés
Köszi,igyekszem! Ja,hát van minden! Pénzügyek,Számvitel(könyvelés), matek 1-2-3 is van,Statisztika 1-2, Mikró-Makróökonómia,Operációkutatás, meg hasonló ínyencségek! ennyi jutott kapásból eszembe a matekos tárgyakat illetően! Múlt hétre betettem rögtön 3-om vizsgát! (Pénzügy2,Kontroling,Értékesítés)! Azok már zsebbe vannak!
Most volt 2 írásbelim,azokat még nem tudom egyenlőre!
Nálad is ilyen faszságok vannak, hogy áruforgalom, meg effélék? Ilyen elábékat, árrést, eredményt, ilyeneket (is) kell számolnod?

Sok sikert a vizsgáidhoz!
Amúgy asztalos szakmám van!