Még hozzáteszem, hogy van,a hol szorul, és van, ahol nem. Tehát fordul a kerék egy bizonyos fordulatot (legyen egy negyedes), ott szorul. Fordul olyan háromnegyedet, ott nem szorul.
akkor nincs gond. ez nem olyan mint a biciklikerék hogy megpörgeted és pörög órákig. A fék fogja amúgy, de ez természetes. Max tisztítsd meg a fékpofákat, fékdugattyúkat.
Nos, Május 2.-a óta nem ültem a Suzukin. Aztán ma, ahogy folmostam a pincét, és látván, hogy az elkövetkezendő napokban kicsi az esély motoros idő kialakulására, úgy döntöttem, hogy emelőre dobom a gépsast. Aztán csak úgy poénból megforgattam az első kereket, és észrevettem, hogy bizonyos helyeken szorul.
Mi a fene lehet a tárcsával? Mit lehet tenni ilyenkor?
Köszi a választ holnap tervezzük hogy veszek én is ilyet mert még nincs gerincprotim azt meg hallottam hogy jó van van ilyen is a kabát alatt, típustól függ az ára X6 X7 X8 X9 15-20 e között vannak szerintem az ára tűrhető igaz ez az amin nem lehet spórolni
Mint a cigányéknál: Purdé fürdik, kiordít: Apa, lejött egy réteg! - Fürödj még, fiam! - Kis idő: Apa megint egy réteg lejött! A tavalyi kosz! - Fürödj még fiam! - Egy óra múlva: Apa! Már halványan látom a pulcsimat is!
Azt haver csinálta alapkiépzésen még anno a seregben.
Menetfelszerelés 2 napos esős-saras futkározás terepen.
Utána beállt a zuhanyzóba leszappanozta magát egy réteg lejött még szappan mégegy réteg majd simán lezuhanyzott és kicsavarva a ruhákat megvolt a mosás/centrifuga.Lehetett menni teregetni.
Hali! Szerencsétek volt akkor! Én olyan esőt kaptam a nyakamba.... Szó szerint minden ruhadarabom vizes lett. Pedig 5 percig esett csak... Ja és a motort előtte mostam tisztára!
Hangot nem hallok, ámbár nekem nem is jó a fülem
Nos, Május 2.-a óta nem ültem a Suzukin. Aztán ma, ahogy folmostam a pincét, és látván, hogy az elkövetkezendő napokban kicsi az esély motoros idő kialakulására, úgy döntöttem, hogy emelőre dobom a gépsast. Aztán csak úgy poénból megforgattam az első kereket, és észrevettem, hogy bizonyos helyeken szorul.
Mi a fene lehet a tárcsával? Mit lehet tenni ilyenkor?
Jó a cucc, estem benne már krosszmotoron, utcán is helytállt nagyon!
A végén elkapott a zuhé
Mit szóltok hozzá holnapra tervezem megvételét.....
Mint a cigányéknál: Purdé fürdik, kiordít: Apa, lejött egy réteg! - Fürödj még, fiam! - Kis idő: Apa megint egy réteg lejött! A tavalyi kosz! - Fürödj még fiam! - Egy óra múlva: Apa! Már halványan látom a pulcsimat is!
Menetfelszerelés 2 napos esős-saras futkározás terepen.
Utána beállt a zuhanyzóba leszappanozta magát egy réteg lejött még szappan mégegy réteg majd simán lezuhanyzott és kicsavarva a ruhákat megvolt a mosás/centrifuga.Lehetett menni teregetni.
ALL IN! Klárikám.... öhhhh.... akarom mondani Gyorsikám....
Neked is jócccakát és Mindenkinek....
Lassan már Jó reggelt!
Nagymedve elvileg átmászik a ragacsokért, akkor megbeszélem vele az estét.
Lépek elteszem magam mára, mert megakarok tanulni még ma pókerozni.
Jó écccccakát