Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még hozzáteszem, hogy van,a hol szorul, és van, ahol nem. Tehát fordul a kerék egy bizonyos fordulatot (legyen egy negyedes), ott szorul. Fordul olyan háromnegyedet, ott nem szorul.
És ezt hogyan kell elkövetni? Sose csináltam még ilyet
akkor nincs gond. ez nem olyan mint a biciklikerék hogy megpörgeted és pörög órákig. A fék fogja amúgy, de ez természetes. Max tisztítsd meg a fékpofákat, fékdugattyúkat.
lehet kosz van a fékpofáknál aztán az fogja. Jó esetben !
Kissé esetlen mozdításnál hamar megáll Erőteljesnél forog.
Hangot nem hallok, ámbár nekem nem is jó a fülem
mennyire szorul?
Melyik bótbú lopod? Lehet én is csórok magamnak egyet
Szevasztok!

Nos, Május 2.-a óta nem ültem a Suzukin. Aztán ma, ahogy folmostam a pincét, és látván, hogy az elkövetkezendő napokban kicsi az esély motoros idő kialakulására, úgy döntöttem, hogy emelőre dobom a gépsast. Aztán csak úgy poénból megforgattam az első kereket, és észrevettem, hogy bizonyos helyeken szorul.
Mi a fene lehet a tárcsával? Mit lehet tenni ilyenkor?
*ha
Köszi a választ holnap tervezzük hogy veszek én is ilyet mert még nincs gerincprotim azt meg hallottam hogy jó van van ilyen is a kabát alatt, típustól függ az ára X6 X7 X8 X9 15-20 e között vannak szerintem az ára tűrhető igaz ez az amin nem lehet spórolni
Mennyiért vesztegetnek egy ilyet?
nekem is ilyen van, csak ajánlani tudom
Ugyanilyen gerincprotim van!

Jó a cucc, estem benne már krosszmotoron, utcán is helytállt nagyon!
zivataros kép?
Egy-két kép máról
A végén elkapott a zuhé
Hol vagytok emberek még az idő is xar szóval nincs kifogás hogy motoroztok.....
Mit szóltok hozzá holnapra tervezem megvételét.....

Mint a cigányéknál: Purdé fürdik, kiordít: Apa, lejött egy réteg! - Fürödj még, fiam! - Kis idő: Apa megint egy réteg lejött! A tavalyi kosz! - Fürödj még fiam! - Egy óra múlva: Apa! Már halványan látom a pulcsimat is!
Azt haver csinálta alapkiépzésen még anno a seregben.
Menetfelszerelés 2 napos esős-saras futkározás terepen.
Utána beállt a zuhanyzóba leszappanozta magát egy réteg lejött még szappan mégegy réteg majd simán lezuhanyzott és kicsavarva a ruhákat megvolt a mosás/centrifuga.Lehetett menni teregetni.
Hogy maga a pilóta lefürödjön?
Igazad van!
Vihettél volna sampont meg rongyot.
Bácsi! Már ébren!
Hali! Szerencsétek volt akkor! Én olyan esőt kaptam a nyakamba.... Szó szerint minden ruhadarabom vizes lett. Pedig 5 percig esett csak... Ja és a motort előtte mostam tisztára!
Akkor mindez így is legyen, ahogy itt írtad vagyon!

ALL IN! Klárikám.... öhhhh.... akarom mondani Gyorsikám....

Neked is jócccakát és Mindenkinek....

Lassan már Jó reggelt!
Remélem.........

Nagymedve elvileg átmászik a ragacsokért, akkor megbeszélem vele az estét.

Lépek elteszem magam mára, mert megakarok tanulni még ma pókerozni.

Jó écccccakát