Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne aggódj, ettől még eldobhatod a saját hülyeséged miatt a motorod.... Akár többször is...
De azért ne tedd...
Szia Nő!
Mire gondolsz te kis perverz?
Surlódós, susogós hang ONNÉT.......
És még azt mondják, hogy a nőknek nincsenek folyamatosan piszkos gondolataik....
Vagy velem van a baj? ,
Aha... Így vannak lefojtva a motorok, hogy ne menjenek 299-et, mi?
Szia!
Fúú, nagy kő esett le a szívemről, köszi!
Inkább megkérdezek mindenféle hülyeséget, míg egyszer a saját hülyeségem végett dobjam el a mocit.

Mégegyszer köszi a segítséget tutisnak, Zolinak, tuningnak, szobabringának, és Sanyinak!
Bringa
Én is szoktam hallni' olykor ilyen súrlódós halk susogást onnét...
de semmi baja
Szia!
Már megint tök feleslegesen aggódsz.A fék és a tárcsa surlódik egymáson ez természetes. Én úgy toltam ki a kereskedésből, hogy már ilyen(vagy még rosszabb) hangja volt.
Ez gsxr, ez ilyen.
Menj vele egy kört, és ellenőrizd utána a tuskók, és a tárcsa hőmérsékletét, ha nem forró akkor nincs szorulás, nem kell vele foglalkozni.
Ha ez vigasztal az enyémnek is ilyen hagja van, egyszer hozzáér a pofa a tárcsához, egyszer nem, viszont nem melegszik, és fog mint állat.
Felesleges aggódás a te esetedben egy alig használt motornál.....semmi több.Pláne ha nem is volt még szétszedve...
A mail-futár elszaladt feléd!
Pedig jobb lenne.Hegyezd a füled.
Nem tologattam... Meg rossz a fülem, az ilyet nem hallom meg
Amúgy tolásra surrog a tárcsa?Menetben fékezésre rázza magát?
Ja tényleg
Hát mondom rálesek, ha már sokat állt... Gyanítom, hogy apa nekitolta a fűnyírót a tárcsának, vagy valamit.
adatlapomon minden van...
A pokol egye meg...

Dobsz egy mailt nekem? Érdeklődnék néhány gumiról, és írnék egy listát
amúgy nem a fékezésre gondoltam hanem járdához közel mentél és nekiért vagy valami hasonló ami elgörbíthette a tárcsát...
Inkább csak használtat, de persze tudok újat is csak nem annyival olcsóbban mint más vagy sokszor drágábban....ezért nem is tartok, ha valaki érdeklődik utánanézek, de inkább a használt...
Ejj ennyire megzavartad a gépet?
Nnnemtudom, újonnan vásárolt gép ez, durvákat meg nem fékeztem vele.

Más téma: Gumikat is forgalmaztok a Quickmotonál?
az emelőnek támasztva nekitolsz a tárcsa aljának érintőre valami nem fém rudat(nehogy a tárcsát megsértsd) és forgatod a kereket.....ha néhol hozzáér néhol nem akkor a tárcsa kapott.....vagy már így kaptad meg.....volt már rá példa...
És az ilyet hogy kell megnézni?
Áááh, sose láttam ilyeneket, viszonyítási alap nélkül meg kissé döntésképtelen vagyok
Értem, akkor az nem....ettől még megejtheted a vizsgálatot ha már úgyis meg van emelve........kaphatott bármitől a tárcsa egy kicsit... .....
Uramatyám... Előbb látni kéne, hogy hogyan csinálják a nagyok
Nem volt még gumi cserélve. 5 500 kilóméter vana motorban, és még van anyag a gyári Bridgestone gumikon
gumizásnál a szerelővassal meg lehet kissé hajlítani a tárcsát.....tartsál oda valamit és nézd meg nem üt-e?........
adsz a pofájának féktisztítóval keményen oszt jó lesz