Még nem! Levelezőn vagyok! Ez a mostani az uccsó félévem! Következő félévben már csak szakszeminárium és gyakorlat lesz! Kereskedelem és marketing szakon vagyok kereskedelemszervező szakirányon! Most van vizsgaidőszakom, és péntek-szombat járok be vizsgázni! Sokat kell tanulni,mert elég sok matekos tárgyam van! kb 70%-ba! De már látom a végét!
Jó,ha neked a Bódis a szíved vágya,nyilván azt fogsz rá venni..
kinek mi.. Én bódisból annó a szintén csonka Gp-style-t néztem,de az közel sem szól így mint ez! Meg mondo,nem akarok tömegcikket rátenni,mert abból csak győrben láttam 3 motoron,és csak hétvégente mentem az egyetemre! Szal jah..
Nyilván! Hát ha a Jardine nem mély akkor semmi..
A lényeg meg az,hogy tök mindegy ki milyen dobot tesz rá,mert az csak külcsíny és hangbéli változás.. Sokat teljesítményileg nem fogsz kapni,sőőőt lehet hogy még rosszabb lesz mint amilyen volt gyárilag! Ha meg azt akarod jobb legyen,nos hát ahhoz nem csak a kipuff kell! Ha egyszer megbontod a motorod,onnantól kezdve költhetsz rá eleget ha azt akarod a gyárinál többet kapj!
Tutis! Már ne haragudj,de amiket itt kitettél képben az mindegyik förtelem! Nekem meg ezek nem tetszenek! Abszolút nem illik oda! Csúnyák rá! Amúgy meg nem azért nem vettem más kipuffot mert erre telt csak,hanem egész egyszerűen mert ez tetszik!
Simán ráköltöttem már fél millát,gondolod a kipuffon szaroznék? Már nem azért..
Amúgy meg a Jardine Amcsiba legalább olyan népszerű mint nálunk a Yoshi! Amúgy meg ez is 80 rugó körül mozog szal nem olcsó..
Amúgy meg nyílván azt vesz mindenki amit akar, én csak leírtam a véleményem!
Mondjuk azt is kell nézni, hogy az illetőnek milyen az ízlése. Neked nagyon bejön a Jardine, én viszont menekülön az irtózatosan magas hangrendszertől, lévén, én a nagyom mély hangú dobokat szeretem.
Emberek vagyunk, tudod hogy megy ez: Ízlések és sportdobok, ez így van rendjén!
Én például Bódist veszek, mert hallottam, hogy egyedi sportdobokat is kiviteleznek.
Ágót keresd ezügyben, Ő árul bódist. Amúgy ha nekem kellene választani k6-ra kipuffot, én első körben Leo Vince-t vennék rá. Gyönyörű hangja van. Bódisból a gp style-t választanám, igaz az inkább k8-hoz illik. Ajánlanám még a Mivv-et is, mivel a sajátomról is tudom hogy jó hangja van. Sajnos a Mivv nem olcsó Jardine-t akkor vennék csak ha nincs pénzem másra. Nem fikázásképp, de eléggé viccesen néz ki
Jardine-t vegyél! Brutálabb mint a Bódis! Amúgy még akkor én is elgondolkodtam a Bódison,de rátaláltam Jardine-ra!
Meg nem tetszett,hogy szinte minden második moccon ilyen Bódis dob volt! Amúgy elég drága. Ha jól emlékszem,amikor én kérdeztem meg akkor ilyen 80-120 ig mozgott az ára! nem tudom mennyi a dollár árfolyama most,de 80 körül kapsz Jardine-t is,és ez nem Bódis! Ne értsetek fére nem leszólni akarom,de azért van különbség!
Ááá itt még mindig esik,viharos szél,semmi jel arra hogy abbahagyná mostanában!
kinek mi.. Én bódisból annó a szintén csonka Gp-style-t néztem,de az közel sem szól így mint ez! Meg mondo,nem akarok tömegcikket rátenni,mert abból csak győrben láttam 3 motoron,és csak hétvégente mentem az egyetemre! Szal jah..
Ja, még odaírom, hogy ne csak alul, felül is legyen mély!
A lényeg meg az,hogy tök mindegy ki milyen dobot tesz rá,mert az csak külcsíny és hangbéli változás.. Sokat teljesítményileg nem fogsz kapni,sőőőt lehet hogy még rosszabb lesz mint amilyen volt gyárilag! Ha meg azt akarod jobb legyen,nos hát ahhoz nem csak a kipuff kell! Ha egyszer megbontod a motorod,onnantól kezdve költhetsz rá eleget ha azt akarod a gyárinál többet kapj!
Eddig se hajtottam , én vigyáztam!
De a másik fél nem fért el mellettem és leszorított.
Nagyon remélem h ez az utólsó esésem.
Simán ráköltöttem már fél millát,gondolod a kipuffon szaroznék? Már nem azért..
Amúgy meg a Jardine Amcsiba legalább olyan népszerű mint nálunk a Yoshi! Amúgy meg ez is 80 rugó körül mozog szal nem olcsó..
Amúgy meg nyílván azt vesz mindenki amit akar, én csak leírtam a véleményem!
Reméljük, ez volt az utolsó esésed
Nem fáradok már az erő is vissza jött csak még a tankomra kell várni mert talán már keddre kész lesz,végre valahára.
Zoli, mi az a passzus?
Már jól vagyok.
Az esőmentes jól jönne, itt is szakad.
Hogy vagy pajtás?
Mondjuk azt is kell nézni, hogy az illetőnek milyen az ízlése. Neked nagyon bejön a Jardine, én viszont menekülön az irtózatosan magas hangrendszertől, lévén, én a nagyom mély hangú dobokat szeretem.
Emberek vagyunk, tudod hogy megy ez: Ízlések és sportdobok, ez így van rendjén!
Én például Bódist veszek, mert hallottam, hogy egyedi sportdobokat is kiviteleznek.
Meg nem tetszett,hogy szinte minden második moccon ilyen Bódis dob volt! Amúgy elég drága. Ha jól emlékszem,amikor én kérdeztem meg akkor ilyen 80-120 ig mozgott az ára! nem tudom mennyi a dollár árfolyama most,de 80 körül kapsz Jardine-t is,és ez nem Bódis! Ne értsetek fére nem leszólni akarom,de azért van különbség!
Ááá itt még mindig esik,viharos szél,semmi jel arra hogy abbahagyná mostanában!