Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aszongya kevésbé néz ki jól... Hidd el Elissa, én még ilyet se tudok!
Kardostanyán sem ellenőrizték
Szia Hölgy!

Júniusban erre is vevők vagyunk!
Üdv
Ha jöttök akkor jelezzétek előre mert ha az idő is engedi megyünk szombaton Balatonra ha nem akkor vasárnap és így akkor odaadom Speednek emelőszemeket. Felvonulás után meg szokták ellenőrizni karszalagot csak úgy engednek mindenkit vissza a találkozóra....
Tutis utólagosan is Boldogat
Újítottam :
Csokoládémousse
Tudom, h kevésbé néz ki jól, de iszonyatosan finom
Jah, 2 500 Ft a beugró! Mondjuk én nem megyek be, hanem csak felvonulok. Vagy be lehet úszni a felvonulás után, ott nem nézik a kezedet...
A napom így állna: Újhartyáni felvonulás, aztán az EuroRingen megnézem az MZ Kupát, este meg BL-döntő. Forza Bayern!
Vagy még egy kisebb túra is belefér.
máshol!
Remek...
Megkérdezem, hogy mikor lesz a felvonulás, és majd idefingok.
Hol a repedt péniszben leszel Te masszív alkoholista?
Pálinkafőzés lesz a júniusi bulira?
Lehet akár ez is 1 opció... kiderül addigra, Dokival lehet elnézünk, de addig még úgyis komenikálunk
Wazze nem vaok itthon hétvégén!
Szójjá, oszt tali!
Halld meg szómat! Szombaton Újhartyáni Motorostalálkozó! Elnézel/elnéztek? Szomszéd falu Dabastól, utak jók arra, pár lightos kanyar van arrafele.
Ha Gyula megy Balatonra, elkérem tőle az emelőszemeket, és én adom át neked, oksi? A pézt meg továbbítom neki. (Vagy nem! )
Szeva Speed!

Fasz ki van ezzel a monszunnal meg orkánokkal... remélem már a 7végén lehet menni, akkor útba ejtenélek Titeket is (Te és Gyula), mert az emelőszem is jó lenne ha felkerülne végre... Nehéz bizony már nagyon tekerném a bajszát...
Mi a helyzet DzsiPi? Nehéz motor nélkül az élet, ugye?
Ha anyudékkal megveteted a cuccot, akkor:
- A számla összege alapján egyenlő részre osztjuk szét a dolgokat?
- Vagy mindenki azt fizeti ki, amit fogyaszt?

Második verzióval értenék egyet, hiszen alkoholt abszolút nem fogyasztok. A kaja elmehet egyenlő részre, minden irányban, a piát meg az azt fogyasztók fizessék meg.
Minnyá menek még várj 1 pöttyet., csak locsolok 1 kis olajat még a gépbe..... hahahahahahahaaaa
Remélem 7végén jobb idő lesz és akkor már lehet menni valamerre...
Igazán felnéznék már Rétság felé...
Mennyit kóstál?
itt vagyok!Téged wárlak!Hahahahaha!Húzzam a faszomra az időjáráselőrejelzéskészitő antitálentumokat!15 fok mi?Az anyjuk picsáját!
Szevasz Tesó!

Na mi a kotta? Miéééé nem a ringen vagy azt kergeted a népet?
Ja bazdmeg!Nehogy valami szarral etess meg minket,mert rád fogjuk rókázni!
Szasz Doki!

Személy szerint vörösboros marhapörire szavazok, persze fasza húsból nem valami csimbókos gányadékból!
Ha már eccer lakmározunk akkor az legyen finom is, ahogy a gépeink megérdemlik a minőségi cuccokat úgy mink is! Lehetne csirkemell, tarja, egyéb finomságok grillezni, jófajta szalonna estére-éjszakára tábortüzes sütögetéshez, saláta azoknak akik nyúltápon élnek, friss parasztkenyér, savanyúság! Ki ne felejtsem az Elissa által készített finomságok tömkelegét, hogy valamivel le is legyenek fojtva a dolgok!
Na erre a 15.000 plusz zsetonra rámegyek.... ez most kb olyan, mint a múltkor Balu fejpénze csak most épp Tiborra (aki mellesleg a FŐNÖK)
Akkor együtt szürkülünk apám... ne arra az egy hónapra verd magad...
meglesz az amikor meg kell lennie...