Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mennyi ment a motorokba? És Kriki mennyit ivott meg?
No akkor túl is lennénk az olajcserén....
Doki voltam, innen a NagyMedve Bordéj-tanyárúúúú....
tetszik
ez a jó kép
A tágulási tartályra még nem jöttem rá hogy hogy lenne a legegyszerűbb megoldani de szívesen várok ötleteket.
Amúgy tavaly gyorsuláson se esett le pedig 200-al értem célba
Ilyet valakinek?
1 hetes, karcmentes, 2 gigás kártya, wifis, 2 akksi, érintőképernyő, autófókuszos kamera, stb..dobozában, minden tartozékával...
20.000.-Ft
Most konkrétan a jogsira vagyok hangolva anyagilag utána majd jön a plasztikai műtét.
Ilyen fejidomot szeretnék majd csak kékbe de most ez volt a legolcsóbb megoldás.
És nekem tényleg tetszik de pl megállított a szomszéd utcában egy autós és ő is csodálta
Hát amit henti tett fel az picit esztétikusabb.De a szerelem az szerelem.
...pedig léteznek egész szép fejidomok
Pedig tényleg nem szép.
De ha neked teccik.
Tágulási tartályra van valami esztétikus megoldás vázon belül vagy ilyen lesz hogy majd leesik érzése van az embernek?
Gyorsan mentem egy kört a vasal miután megcsináltam a pilácsot!
Akárki akármit mond nekem személy szerint tetszik!
De amúgy is lehet hogy ronda de akkor is az enyém
Nincs luxusadó,ha lenne biztosan jött volna már csekk.
Teljesítményadó pedig 39.300.- ft / év, nem vészes,úgyhogy vegyél nyugodtan ezrest.....tudok véletlen egy eladót
Szia bácsi! Miért van hátsó ablakfűtés a Skodában? Télen melegen tartja a kezed, amíg tolod!
...az általában Kunmadarast látogatja
Hanem miattam!
Az meg a másik dolog. Bár, akinek turbóhajabusájavan...
A 175Le alattiakat úgy sem érinti az ügy.
Én is így tudom.
Hm,akkor nem tudom! Nekem a GYőri Suzukiban ezt mondták! Ha nem így van az csak jó! Akkor viszont sokan tévhitben élnek,ugyanis a környéken mindenki így tudja.
"a vagyonadó nem általában a járművekre vonatkozik, hanem a vízi járművekre, légi járművekre és a nagy teljesítményű személygépkocsikra. Tehát a motorkerékpárok után nem kell vagyonadót fizetni"
helló mindenkinek!
Doki! Én a Győri, Real Suzuki értékesítési részlegén dolgozó egyéntől kérdeztem ezt meg! Ő csak tudja..
Akit érdekel a kerekezés meg a stunt riding eladó lett a gixxerem

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...

Olaszországból

behozott gixxer
csak hobby célra! Ezt nem kell fúrni faragni, gerincvédő fel és máris tanulhatsz egykerekezni stoppizni : )

R1 első futómű
Fém fékcsövek
Blokkvédő cső
Kilépő
Bukógomba
Nagy lánckerék
Leo Vince karbon dob
Olajszivattyú átalakítva kerekezéshez
karbon váz és deknivédők (nem matrica)
Sport légszűrő
pazaz kormány

250-es papíros vagy 125 papiros motort beszámítok alku csak beszámítás esetén! Csak hozzáértőknek, mennyit engedsz a feléből kíméljenek! NEM GYEREKJÁTÉK JÓL GONDOLD MEG HOGY ELBÍRSZ-E VELE! Nem mindenáron eladó!

Hirku Ricsi (Hajdú megye)

06/30/206-21-23

richard.hirku@gmail.com

videk

http
://www.facebook.com/profil
...!/video/video.php?v=100408059
996894