Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt megnézném .Szoljatok mikor lesz.
Beférek még?
Szeeeva Speed!

Szerintem nem motoros film lesz, csak lesz benne valami üldözős motoros jelenet...
Még eddig nincs időpont letárgyalva, mert még eddig nem sikerült lefoglalni a forgatásra alkalmas útszakaszt...
No mi a helyzet Dottóre, szerepeltél abban a motorosfilmben, amit idekamuztál?
Képzelheted, akkor hová rúgja a Fejgerit?
Azzal már az AVATAR-ban szereplő Navi törzs colos embereit is fejbegáncsolja....
A motorod nem 1 éves lesz. 1 éve van nálad
A reggel amúgy mit jelent? Meddig leszel kint? Jössz merszre is? elég gatya időt mondanak péntekre
fejre mi?akkor fejgeri lenne!Kb olyan laza,mint egy fűrészbak!
Tuttad,hogy nálam nincs alsó határ?
Hát pont ezzel vagánkodott, hogy ő fejre rúgta a Májgerit és nem hasra, mint a többiek....
Látom tudjátok ti is szííííni egymás vérét....

Viszünk bögrét az olajnak, hogy legyen mit inni a buli előtt...
Apám...
Sokáig kerestem asszonyt melléd, de megérte...
MEGTALÁLTAM!
Itt van ni: http://www.sportmotor.hu/tagok...

Ha nem kell, a Macskának még jó lehet.
Szevaaaaaaaaaasz öregem!Há hogy ityeg a fityeg?Olyan rég láttalak,mint egy nagyobb összeget!Remélem(ájhop)hamarosan találkozunk!
Jééé! :)
Pádre!
Hát maga itt?
Te kis csacsi!A májgerit hasra rúgják,ott meg nincs szemem!De ne higgy neki,egy nyolcas focilagdát sem tud odébb rúgni 3 centiről a rozoga lábaival!Tudod mi a beceneve óbudán?Lazacvádli!
tökéletes!
Itt elolvashatod
Rendben van Szerelők gyöngye...
Akkor előtte csörgetünk, mert Don Serrano volt oly segítőkész, hogy megadta a számodat!

Igaz a hír, hogy bucira verte a szömedet?
Aszonta, hogy rúgott rád egy Maigeri-t és nem látol...

Te hülye!olyan lassú vagy mint egy homár!Még a bordásfalat sem találod el,pedig az áll!Nem úgy mint a kismajor!
És mennyi idő van szabva? 1 év?
Helláó srácok!Persze gyertek!Az a "baj",hogy egész nap el vagyok foglalva a melókkal és csak néha tudok a gép elé ülni és akkor is meg kell kérnem walakit,hogy olvassa fel amit irtatok! !Sokkal gyorsabb,ha telcsiző!Érted GYORSabb hahahahahahahahahahahaha!Hozzá bögrét is wazze,mert abba engedjük az olajat,a bulidon pedig mcisszuk,hogy felszijja a szeszet!
Doki könyvbe megvan szabva időre is ha valakinek nem érné el időben a km-t
Ezt hogy érted papa, hogy igazából egy hónap mulva kellene?
Ha eléri a szervízkilómétereket 6-12-18-24 stb....akkor kell vinni...
Nálad lesz 1 éve a moci vagy alapjáraton 1 éves?
Az szép.