Szerintem nem motoros film lesz, csak lesz benne valami üldözős motoros jelenet...
Még eddig nincs időpont letárgyalva, mert még eddig nem sikerült lefoglalni a forgatásra alkalmas útszakaszt...
Te kis csacsi!A májgerit hasra rúgják,ott meg nincs szemem!De ne higgy neki,egy nyolcas focilagdát sem tud odébb rúgni 3 centiről a rozoga lábaival!Tudod mi a beceneve óbudán?Lazacvádli!
Helláó srácok!Persze gyertek!Az a "baj",hogy egész nap el vagyok foglalva a melókkal és csak néha tudok a gép elé ülni és akkor is meg kell kérnem walakit,hogy olvassa fel amit irtatok! !Sokkal gyorsabb,ha telcsiző!Érted GYORSabb hahahahahahahahahahahaha!Hozzá bögrét is wazze,mert abba engedjük az olajat,a bulidon pedig mcisszuk,hogy felszijja a szeszet!
Szerintem nem motoros film lesz, csak lesz benne valami üldözős motoros jelenet...
Még eddig nincs időpont letárgyalva, mert még eddig nem sikerült lefoglalni a forgatásra alkalmas útszakaszt...
Azzal már az AVATAR-ban szereplő Navi törzs colos embereit is fejbegáncsolja....
Látom tudjátok ti is szííííni egymás vérét....
Viszünk bögrét az olajnak, hogy legyen mit inni a buli előtt...
Sokáig kerestem asszonyt melléd, de megérte...
MEGTALÁLTAM!
Itt van ni: http://www.sportmotor.hu/tagok...
Ha nem kell, a Macskának még jó lehet.
Pádre!
Hát maga itt?
Akkor előtte csörgetünk, mert Don Serrano volt oly segítőkész, hogy megadta a számodat!
Igaz a hír, hogy bucira verte a szömedet?
Aszonta, hogy rúgott rád egy Maigeri-t és nem látol...
Ha eléri a szervízkilómétereket 6-12-18-24 stb....akkor kell vinni...