Délután elgurulok Csesznekre, mert a szerdai foci óta nem tudok menni ( "izomhelyláz" ), sz'al indenképpen gurulni kell.
Jardine kifejezetten jól muzsikál, eddigi legjobb választás.
Mi jót csinálnak a szervízben?
Morgen! Én személy szerint 14:00-ra viszem szervizre a gépet, egy kis kitérővel! Remélem nem lesz ma eső..
Amúgy, hogy szolgál a Jardine Tesa? Páran már hívta,hogy megvennék,de nem eladó..
Jó kis motorkázós napot mindenkinek!
Bájkinak nincs beleszólása.
Akinek van,az meg nincs itt
Azért szerintem kezdj el edzeni kakucsra,mert valami kínai 125ös 4ütemű sz*r-t lehet ott bérelni,nehogy meglepetést okozzon
Nem félsz hogy megvernek a többiek hazaárulás miatt?
Amúgy bingó.
Az az igazság hogy ugyanilyen kanyartulajdonságok mellett(áttérve a te gépedre) nem is kapsz sokkal erősebbet.busa,zzr1400,a 12-es ezek már mind túrázók inkább
Szóval igazad van,mindenképp jó a mostani.
De mért is?
Jardine kifejezetten jól muzsikál, eddigi legjobb választás.
Mi jót csinálnak a szervízben?
Amúgy, hogy szolgál a Jardine Tesa? Páran már hívta,hogy megvennék,de nem eladó..
Jó kis motorkázós napot mindenkinek!
Reggel kelnem kell, megyek csattogós hajóval(f650 )
És én is hallom a hangokat
Jó éjszakát!
Mindjárt reggel van, egyre erősebbek a hangok.
Akinek van,az meg nincs itt
Azért szerintem kezdj el edzeni kakucsra,mert valami kínai 125ös 4ütemű sz*r-t lehet ott bérelni,nehogy meglepetést okozzon
Elég tisztán kiénekelte a felső C-t
Bájki meg majd kicsinál, mert nem ka wát vettél.
http://youtu.be/HGC003Xz3CY
Amúgy bingó.
Az az igazság hogy ugyanilyen kanyartulajdonságok mellett(áttérve a te gépedre) nem is kapsz sokkal erősebbet.busa,zzr1400,a 12-es ezek már mind túrázók inkább
Szóval igazad van,mindenképp jó a mostani.
DE, nem tud sokkal többet egyik sem, ilyenkor megnyugtatom magam, hogy jól döntöttem.
És még hozzá is qurva kevés vagyok.
Szép is jó is és beképzelt is vagyok.
Marad!
hát, hú ez rosszul kezdődik
Valami gyorsabb kéne
11 adatból 3,mégis ki fogod találni