Sikerült 2 napja vennem egy gsx-r 600 k5 mocit, viszont sajna nincsen hozzá hátsó ülés. Valakinek valami ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni? Vagy ha véletlenül lenne eladó akkor érdekelne nagyon. A krissz78@gmail.com emailre várom az ötleteket esetleg ajánlatokat. Köszi minden segítőmnek.
Egyik szemed a másik meg .
Így kellett lennie, előtted még az sok fokú létra, lehet egyel feljebb lépni.
off.
Ma délelőtt 10.00-től mentünk és 22.10- után értem haza, volt benne jó pár lepencei fel-le. Sajnos egyszer sikerült letérnem az útról, picit meleg szitú volt , de hála isten minden rendben van.
Várom már a pályanapokat, a kiábrándító városi motorozás után.
Röviden ennyi.
Így van! Teljes mértékben igazad van! Sosem tudhatja előre az ember kivel meddig fog tartani! Legtöbbször az b...ik rá aki, úgy bánik a nőkkel mint ma már kevesen! Viszont mégsem az a jó, úgy látszik és pont az ilyen emberkékre szarnak rá sajnos és használják ki őket! na de nem Csernus Dr fóruma ez, nem igaz?!
A gixi meghálálja a gondoskodást!
Lehet, hogy itt alszik a legkisebb keresztfiúnk és akkor ellégé behatárol a holnapi nap.
Délutánra azért megpróbálok meglépni.
Ez így több mint a semmi, valami, akármi, valamikor.
Már mondtam, nem kell azoknak a fránya számoknak olyan nagy jelentőséget tulajdonítani.
Kicsit idősebbektől még tanulhatsz is valamit.
Mondjuk kanyarogni meg mást is.....................
Sikerült 2 napja vennem egy gsx-r 600 k5 mocit, viszont sajna nincsen hozzá hátsó ülés. Valakinek valami ötlete, hogy honnan lehetne beszerezni? Vagy ha véletlenül lenne eladó akkor érdekelne nagyon. A krissz78@gmail.com emailre várom az ötleteket esetleg ajánlatokat. Köszi minden segítőmnek.
Gumira ne sajnálja!
Holnap mi lesz? Valami? Semmi?
F1!
Ki merre ma?
Javasolnék Önnek egy másik hátsót, az önfeledt motorozás érdekében.
Ezt a slicket meg adja át a cs.szlováknak, annak úgy is mindegy.
Örömmel nyugtáztam, hogy MadMax-et még mindig tudaja kezelni.
Milyen pocak van a kék ing alatt?
Sörös lettél?
Igazad van bulizni kell!
Megérkezett a jó idő?
Szóltam neki, hogy irány a Mátra.
Remélem nem tévedt el.
Fürdeni kellett, mert valami cirkuszi oroszlán feküdt ide lakásunkba.
12 órát volt rajtam a munkavédelmi rugdalozóm.
Most meg közben vacsi van.
Egyik szemed a másik meg .
Így kellett lennie, előtted még az sok fokú létra, lehet egyel feljebb lépni.
off.
Ma délelőtt 10.00-től mentünk és 22.10- után értem haza, volt benne jó pár lepencei fel-le. Sajnos egyszer sikerült letérnem az útról, picit meleg szitú volt , de hála isten minden rendben van.
Várom már a pályanapokat, a kiábrándító városi motorozás után.
Röviden ennyi.
Fejlemények.1. lépés letudva
Esti műszak jelen lesz, nem sokára.
Változnak ám nálam a dolgok gyorsan Most úgy fest Szabódave-vel megyünk valamerre.
Jó éjt nektek!
Akkor mégsem jössz Mátra?
A gixi meghálálja a gondoskodást!
Én nem bánom, mert utállak mint a szart!