Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem igazán!
Már megállapodtam! De valóban igaz, egy nő és egy motor....
Joe-Z!

Azért maradjon a júniusra is a bulizásból...
Mi a f@szom van itt... ...te is két nővel nyomod Papa?
Ilyen régóta élnék családias életet? Már azóta az egyszerre több nővel lett a divat?
Háááá wazzzzzeee... ...ennyi nő mellett neked még futja szervízre is meg olajcserére....
Nana..
Így meg én ha elkap a gépszíj..
Ha már a kép lemaradt: Hatvan-Gyöngyös-Füzesabony-Tiszafüred-Abádszalók-Heves-Jászberé
ny-Hatvan
Durván ez az útvonal...
kép meg lemarad
Azt hiszem ez lesz a tökéletes útvonal kb. 230 km...
Ha valaki csatlakozna írjon!
Elissa?
Gyorsi?
Így bulizik az öreg Péntekenként
Vasárnap megyünk!
Na mi a helyzet huligánok?
Ki merre megy holnap?
Ajánljatok valami Mátrai jó útvonalat
Vagy lesz valahol valami összegördülés?
Eladó K4-es akit vonz a stunt riding...

http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Vááááááá én is ilyet akarok Vasárnap álljunk meg egy ilyen kanyarban és csináljunk képeket meg videót
jo kajcsik de valaki hiányzik a képröl.ö volt a desszert?
hy! Na túl vagyok a szervizen! Érdemes volt,mert agyon dicsértek! Azt mondják,hogy ilyen jó állapotú,kifogástalan gépet nem láttak még! A fogaskerekem, a láncom is annyira rendben volt hogy azt hitték új,és hogy minek akarom ezt kicserélni!? ( jó hát tény,azt is le szoktam pucolni)
13400 ft-ot fizettem összesen úgy hogy ott vettem még az oljaszűrőt 3800-ért,mert azt sajna nem vettem meg előzőleg,de minden mást igen. Ennyit nekem megért! így legalább van pecsét a könyvemben és tudom hogy jó kezekben volt a gép! Végig ott voltam és figyeltem a munkafolyamatot! Most egy darabig nem kell hozzányúlnom szerencsére!
Mai menü:

140-es lenne a legjobb de majd mailbe üzletelünk...
Doki elméletileg keddre érkezik meg olaj kutya-tol.....(Fuchs Silkolene ProRace 15w 50 4 literes kiszerelés+olajszűrő+láncspray 13600 Ft)
Lassan megyek is készülődni. Kettőre kell mennem: 18 ezres szerviz lesz! Olaj-olajszűrő, láncszett csere! Egész jó időnk lett!
Okksa többit majd -e-mailben 140 inkább sztem vagy 160
Szevasz Főni! Neveli a fene a kölköt, jobban fel van nőlve a feladathoz mint én
Amugy ja néha beszabadulok ide..sok a meló. Be is kattantam ugyhgy szombaton megyek ha egyedül ha valakivel,de belekívánkozik pár kilométer már a csuklómba + a motorba
Ha ehez a szombathoz bármerre megyek is van ötlete bárkinek...
Na mentem , majd este csá-csá
Az ember a veszélyes nem a motor..jelen esetben.
Tyűűűű.
Csővázas ágyat.
Utánanézek mert ilyesmit régen kerestek.Hétfőig bezárólag küldök mailt mit találtam ne itt offoljuk szét a topikot.
160 v. 180-as.
Zoli32 köszi mailt dórit valami olyan érdekelné ami passzol a fehér bútorokhoz szóval ez a sima fenyőszínű elütne nála ő még nézett ilyen fémkeretes ágyakat is....