hy! Na túl vagyok a szervizen! Érdemes volt,mert agyon dicsértek! Azt mondják,hogy ilyen jó állapotú,kifogástalan gépet nem láttak még! A fogaskerekem, a láncom is annyira rendben volt hogy azt hitték új,és hogy minek akarom ezt kicserélni!? ( jó hát tény,azt is le szoktam pucolni)
13400 ft-ot fizettem összesen úgy hogy ott vettem még az oljaszűrőt 3800-ért,mert azt sajna nem vettem meg előzőleg,de minden mást igen. Ennyit nekem megért! így legalább van pecsét a könyvemben és tudom hogy jó kezekben volt a gép! Végig ott voltam és figyeltem a munkafolyamatot! Most egy darabig nem kell hozzányúlnom szerencsére!
Szevasz Főni! Neveli a fene a kölköt, jobban fel van nőlve a feladathoz mint én
Amugy ja néha beszabadulok ide..sok a meló. Be is kattantam ugyhgy szombaton megyek ha egyedül ha valakivel,de belekívánkozik pár kilométer már a csuklómba + a motorba
Ha ehez a szombathoz bármerre megyek is van ötlete bárkinek...
Na mentem , majd este csá-csá
Tyűűűű.
Csővázas ágyat.
Utánanézek mert ilyesmit régen kerestek.Hétfőig bezárólag küldök mailt mit találtam ne itt offoljuk szét a topikot.
160 v. 180-as.
Zoli32 köszi mailt dórit valami olyan érdekelné ami passzol a fehér bútorokhoz szóval ez a sima fenyőszínű elütne nála ő még nézett ilyen fémkeretes ágyakat is....
Már megállapodtam! De valóban igaz, egy nő és egy motor....