Megvan még!
Nem mondhatni,hogy izzik a telefon,egy-két "mi a legalsó,legvégső,meg legutolsó ár" kérdésekkel kezdő érdeklődőn kívül semmi lényeges.
Lehet ilyet 1.35mill-ért is már találni,gondolom olyan is,én kitartom az árát,nem sürgős,boldogan motorozok még vele.
Szeva Doki!
Én még tavaly nyomtam Pokerstarson nyertem is 1 * 42 dollárt ott 3 lettem 180 közül utána ugyanebben 2 lettem akkor 72 dollár körül nyertem de azóta nem nagyon játszottam mert nem akartam visszatáplálni amit nyertem inkább beváltottam forintba és így közel 20 000 Ft kaptam
Gratula Mester!
Minden tiszteletem...
Én nem merem online nagyban nyomni, inkább azt meghagyom élő versenyre....ott látom azért mégis az ellenfeleket...
Akkor rendben...
Megértőek ezek a Gixerek, hisz tudják, hogy úgysem cserélnénk le a LEGJOBBAT SEMMIRE...
Tavaly az enyém is furán nézett, amikor kipróbáltam otthon egy srác KTM 650-es Supermotyóját....
De aztán megnyugtattam, hogy eszemben sincs lecserélni őt egy ilyen csattogóra, meg másra sem...
Egy jókora fogóval? :)
Csak ötletelek. Nagyon nincs kedvem egy alumínium alkatrészért kifizetni ennyi pénzt...mégha olcsóbb is.
Mivel, hogy alumínium, így ne nagyon melegítsd szerintem...
Nagyon köszönöm azért.
Amennyire használom a hátsó féket, annyira használható még így is, behajlott állapotban.
Mekkora eséllyel törne el, ha egy kis melegítés után megróbálnám visszahajlítani 90 fokba szerinted?
Szerintem ugyanaz, mint a 600-asé...
Nincs nekik sajnos.
Itt...
k7-es 600-asra keresek hátsó fékpedált.
Van ötletetek, hogy márkaszervízen kívül hol kapok, és kb mennyiért?
Köszi a segítséget.
Vagy csak valami újabb kell?
...mondjuk nekem a fehér is tetszik,és amint látom K9 750 van fehér
http://suzukicycles.com/Produc...
Nem mondhatni,hogy izzik a telefon,egy-két "mi a legalsó,legvégső,meg legutolsó ár" kérdésekkel kezdő érdeklődőn kívül semmi lényeges.
Lehet ilyet 1.35mill-ért is már találni,gondolom olyan is,én kitartom az árát,nem sürgős,boldogan motorozok még vele.
Én még tavaly nyomtam Pokerstarson nyertem is 1 * 42 dollárt ott 3 lettem 180 közül utána ugyanebben 2 lettem akkor 72 dollár körül nyertem de azóta nem nagyon játszottam mert nem akartam visszatáplálni amit nyertem inkább beváltottam forintba és így közel 20 000 Ft kaptam
csak érdeklődöm tőled,vagy az itt egybegyűltektől,hogy ebben a színben K8-K9 létezik 750es?
Minden tiszteletem...
Én nem merem online nagyban nyomni, inkább azt meghagyom élő versenyre....ott látom azért mégis az ellenfeleket...
Az utolsót csak azért raktam be mert 1772 embert nyomtam le.
Texas Hold'em NO LIMIT...
Megértőek ezek a Gixerek, hisz tudják, hogy úgysem cserélnénk le a LEGJOBBAT SEMMIRE...
Tavaly az enyém is furán nézett, amikor kipróbáltam otthon egy srác KTM 650-es Supermotyóját....
De aztán megnyugtattam, hogy eszemben sincs lecserélni őt egy ilyen csattogóra, meg másra sem...