Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

6 ezer.
Ha kő KB 2 hét./ rugó az ára.Utángyártott.
És melegítés nélkül?...
Egy jókora fogóval? :)

Csak ötletelek. Nagyon nincs kedvem egy alumínium alkatrészért kifizetni ennyi pénzt...mégha olcsóbb is.
Ez itt olcsóbb...

Mivel, hogy alumínium, így ne nagyon melegítsd szerintem...
Valóban:) Csak ennyit meg nem szánok rá:)

Nagyon köszönöm azért.
Amennyire használom a hátsó féket, annyira használható még így is, behajlott állapotban.

Mekkora eséllyel törne el, ha egy kis melegítés után megróbálnám visszahajlítani 90 fokba szerinted?
Akkor itt van ez...
Szerintem ugyanaz, mint a 600-asé...
Köszi.

Nincs nekik sajnos.
Na bazzz ...link lemaradt...
Itt...
Próbáld meg itt... érdeklődj telefonon náluk, ha nincs oldalon...
Szép jó napot.

k7-es 600-asra keresek hátsó fékpedált.
Van ötletetek, hogy márkaszervízen kívül hol kapok, és kb mennyiért?

Köszi a segítséget.
Elég volt az ezredes-ből?

Vagy csak valami újabb kell?
jaja
...mondjuk nekem a fehér is tetszik,és amint látom K9 750 van fehér
Pedig jól néz ki ez a szín.....................
Nem csináltak sárga 750-est. K8-ból
http://suzukicycles.com/Produc...
Megvan még!
Nem mondhatni,hogy izzik a telefon,egy-két "mi a legalsó,legvégső,meg legutolsó ár" kérdésekkel kezdő érdeklődőn kívül semmi lényeges.
Lehet ilyet 1.35mill-ért is már találni,gondolom olyan is,én kitartom az árát,nem sürgős,boldogan motorozok még vele.
Szeva Doki!
Én még tavaly nyomtam Pokerstarson nyertem is 1 * 42 dollárt ott 3 lettem 180 közül utána ugyanebben 2 lettem akkor 72 dollár körül nyertem de azóta nem nagyon játszottam mert nem akartam visszatáplálni amit nyertem inkább beváltottam forintba és így közel 20 000 Ft kaptam
Szép jó napot!
....vágom,hogy 600
csak érdeklődöm tőled,vagy az itt egybegyűltektől,hogy ebben a színben K8-K9 létezik 750es?
Ahogy érzed.
Gratula Mester!
Minden tiszteletem...
Én nem merem online nagyban nyomni, inkább azt meghagyom élő versenyre....ott látom azért mégis az ellenfeleket...
Valódi pénzben ha ez a kérdés. Néha többel néha kevesebbel.
Az utolsót csak azért raktam be mert 1772 embert nyomtam le.
Élesben, vagy csak úgy a játék kedvéért?
On-line szoktam.
Van olyan itt közületek, aki szokott és tud is pókerezni?
Texas Hold'em NO LIMIT...
Akkor rendben...
Megértőek ezek a Gixerek, hisz tudják, hogy úgysem cserélnénk le a LEGJOBBAT SEMMIRE...

Tavaly az enyém is furán nézett, amikor kipróbáltam otthon egy srác KTM 650-es Supermotyóját....
De aztán megnyugtattam, hogy eszemben sincs lecserélni őt egy ilyen csattogóra, meg másra sem...