Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jo ez a 750es kategoria.Nekem is volt benne részem.Nagy filing az is.csak én hiányoltam a powert.De ha forgatod szedi a lábát az is.
Vettem.Írtam én is.
Küldtem mailt.
Persze.
Szia, a megadott e-mailed működik?
Gödöllőn tengetem napjaim.
Ok, tudom is, hol vannak.
Köszi!
Oké, de nem én tehetek róla, hogy ilyen vén vagy!
Figyejjé! Hidegen ne nyúlj hozzá mert eltöröd(tapasztalat)
Bár akkor sincs baj, mert lehet hegeszteni (Sima Béla)....úgyhogy nem reménytelen a helyzeted....
Na csókollak...
rég volt már 2005, újabb kell.....és úgy érzem felesleges nekem az 1000,elég a 750
Szia!
Pont, hogy melegíteni kell visszahajlítás előtt....csak azt nem tudom miért árulok el ilyen titkokat neked. ,
Arany hitvány motorosféreg márkatársam.
Bár az utolsó mondatod szíven ütött, azért az ötletet díjazom.
Szia!
Ha melegíted, akkor jó eséllyel vissza tudod hajlítani úgy, hogy ne törjön le.
Én speciel lenyomtam egy laza ezrest hátsó fékpedál nélkül, úgyhogy nem baj, ha nem tökéletes, persze ehhez legalább annyira zsír motoros istennek kell lenned, mint én vagyok!
Ha pesti vagy, a Sima Béla féle műhely rendbehozza neked, még ha törött is max 2-3000 Ft -ból.
Na remélem most kiokosodtál, kicsi vén trottyos fosfelfújtam! ,
Akarom mondani fárdTság.
Doki ma pókereztem egyet meg is van a 29 dollár ami majdnem 6000 Ft
Ha nem fáradság...merre talállak?
Má ha alszom.
Zoli jó gyerek bízz benne
Izé én meghozom neked ennyiért.
Ja.Valszeg tartok majd fékkart,váltókart meg ilyen vackokat csak pénz kérdése.
ebay a barátunk
Ez az:) Ez kell nekem:)

Tudsz esetleg linket, vagy címet?
Mindkettőtöknek köszönöm a segítséget.
Jóóó vannnaaaaa.... csak írtam közben és nem láttam...

Na Zolibáttya meg is oldotta a problémát...
Mondom hogy 6e és 2 hét míg meggyön.
Új.Csomagolva.
Hát figyelj, ez az elhajlás mértékétől függ... Ha nagyon elhajlott, akkor a visszahajlításnál könnyedén eltörhet, de meg lehet próbálni...
Sajnos ezekre a gépekre semmi sem olcsó, de lehet még kutakodni...bár szerintem 10-15 alatt nem lehet találni, mert magában a hátsó fékpedált senki sem fogja eladni neked...
És ez amit még belinkeltem jó is, mert nem fékrendszerrel adja, hanem külön és ráadásul jó állapotban van...
Fékkel ne szarakodj, ha letörik pont akkor, amikor kellene az többe fog kerülni, mint 20ezer Ft...

Tudom, bosszantó, hogy 20ezer egy kis aludarabért, de ez van...