Szia Szalonnás!
Nagyon jó lett, fasza az utángyártott idomgarnitúra , az ára egy kicsit húzós(most), de ha az eredeti gyári idomokat nézed messze jó vétel volt!
Nem is vagy te olyan szerencsétlen, mint ahogy kinézel! , Szerencséje van veled, annak a kis pöcsinzon rokonodnak!
Na nem nyallak tovább, mert a végén elkopsz!
Itt tartunk Laca motorjának összerakásában. A tank festése van még hátra és kész is. Az utángyártott idomról: belseje nem szép, de a külseje, a fényezés igen. Illesztések nem mindenhol pontosak, kicsit trükközni kell, de összességében látszatra gyári állapotra lehet hozni belőle a motort. Aki tervezi ilyen idom vásárlását, keresse Alex-et.
Ricsi Bontót próbáld meg!
Mégis, hány éves ő? 24-25? Az mán öreg...
Nyenyeee
Nagyon jó lett, fasza az utángyártott idomgarnitúra , az ára egy kicsit húzós(most), de ha az eredeti gyári idomokat nézed messze jó vétel volt!
Nem is vagy te olyan szerencsétlen, mint ahogy kinézel! , Szerencséje van veled, annak a kis pöcsinzon rokonodnak!
Na nem nyallak tovább, mert a végén elkopsz!
http://www.sportmotor.hu/motor...
hívlak majd délelőtt
Baaaaaz 4 óra az tényleg délután van...
Be kell csatlakoznod nincs mese jó lenne ha bejönnél Szentendréig vagy valami köztes helyen és onnan felmennénk a hegyekbe
Arra gondoltam, hogy megyünk egy karikát majd Atika becsatlakozik menet közben....
Én legkésőbb 1 kor indulnák .... 209595385
MadMaxné ne írogasson a gázt húzza!
Este ma tedd félre a töményet.
Az a délután mit jelent nálad? 2?
Megérkezett időközben a keresztfiam, itt szúnyál ma nálunk.
Így én csak du. tudok majd megszökni itthonról.
Kriki nem rég hívott, ha jó idő lesz szerintem Ő menni fog.
Délután
Atika?
Kriki bácsi?
Joe, Maxné , + Dani az FZ6-al már biztos...