Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez semmi Joe-Z!

Nézd végig a mostani megasztár válogatás első fordulóját, na ott figyel egy pár szánalmas emberke....
Van 6 rész fent, jó szórakozást Töki... Egyik jobb, mint a másik...
http://youtu.be/MXeFTUyKhUU az első rész...
Nem sértődött meg! Otthon megbeszéltük a dolgot,komolyan meg kellett nyugtatni, hogy nem akarom elhagyni
De most komolyan ez már olyan szánalmas,hogy végig sem hallgatom. Akik meg ott tapsolnak azok meg ugyanolyan sokeszűek mint a csávó meg az anyja.....
Ez kell a népnek meg a múnika
Szép jó reggelt Gixertanya!

Látom tegnap este mulatós, mókázós fórumozás ment itt...

Laca ...vald be, hogy ez a kis tinibuxa a videón a jövendőbelid....
Az 1 hozzászóló : Kúrnám az anyját!
http://youtu.be/cxjDojOZSbM
Meg van még a vasad cimbi?
Bizony 600 as.De szerintema Mizsi csak viccnek szánta.Biztos tudja ö.
Ez 600as tesó
Hát énis remélem.Hát ez is benne van a pakliban sajna.
Ez kész.
De meddig... Remélem, sem ők, sem mások nem halnak bele a vandálkodásaikba.
Vigyázunk.De sana erre felé van pár állat.Akik vadbarom modjára közlekednek.S még élnek.
sárgasárgasárga
létezik ilyen szín 750es?
Csaó szellemmotoros!

No vigyázz magadra...Mert nagy dádá lesz, ha megcsalod az S betűt!
Meg tudod, kiskorú felügyelete mellett csak nagykorú felügyelete mellett ajánlott, elzárt , és ellenőrzött területen maximális védőöltözetben, maximális külső védelemmel ellátva

Egy a lényeg, vigyázz magadra! Remélem, majd csapatunk egyet valamikóóó.
az még belefér doki.Üdv nektek.Én tegnap majdnek csattantam.Nem az én hibámbol.szembe jöttek nekem.Igaz nem a gixerem nyergében ültem.S gixeresek voltak.Juj.Lehet ez volt a baj?Yamaha Fazer 600 al mentem épp.csak probábol.De soha nem váltok .Gixer forewer
Persze
Éjjel nappal pestet fogom járni..
Inkább fog dolgoztatni, nehogy ráűljek a motorra
Mond meg a főnöknek, hogy ha motorozol, akkor motiváltabb leszel utána a munkában! Többszörösm táljesítményed lesz!
Már én is alig vártam
Csak az a baj h én sztem már csak augusztusban motorozhatok, persze ha a munka is engedi
Volt a fenét...jövő héten lesz meg...
Egy 500km-el léptem túl a 18.000-et, ennyi belefér szerintem...
Joe-Z!

Te ráültél EGY KAWÁRA... ...a mindenedet hawer... Szegény Gixered biztos megsértődőtt....

Ma mi is voltunk Gixerpetivel egy lazát gurulni, csak úgyjött, hogy menjük, és mentünk is...
Szentendrén jártunk mi is, akkor legközelebb ha arra járunk nyalunk valami jót Joe-Z...
Csütörtökön remélem meglesz az olajcsere és akkor már hétvégén mehetnénk is valamerre...
Gixerpetivel tutti, hogy megyünk gurulni...

Na jó éjt Mindenkibe!
Én nyugovóra térek, mert holnap meló...
Úgyis mindjárt itt lesz Don Serrano az esti műszakos...
No mi az Dottóre, megvolt az olajcsere?