Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mivan öcsém a hősök terén aludtál? nemtudom majd kiderül. inkább legyen elég mint hgoy futkorásszak a maradék 3 deciért. igy is csóró lettem
Az ecsegi köcsög
Ha ment a fűnyíróba is akkó pofozkodás lesz az már biztos is.

Húdekemíny vagyok ma.
Itt vagyok-é há tesó mi van felétek?

Mi az ,hogy nem híresek a 180-as gummái?
jolvan. holnap lecserélem. de a tied ujjab, a k9 750 be a gyári olajmenyniségnek 2.9 et ir. de sztem az a max amit bele lehet tölteni. de lehet a szerelőnek is kelett otthon a 4 ütemü fünyiróba
Azért írd majd meg hogy hogy alakult. Kezdem magam átbaszva érezni.
Szia Dj K.

Jövő hétre varázsolnak nékem msn-t.
Aztán majd kuncsorgok a mix albumokért!
jovan. csak nem akarom hogy baja legyen. én 3000 ért vettem a motult
na jolvan akkor. haver is most mondta hogy 3 elég volt. és akkor még marad is ha netán enné a gép
Egyébként nyugodtan felvízezheted, ha kevés.
Vagy naprforgóval kiegészíted.

Elég lesz.
Csá saláta!
600 -ba 2,7 - 2,8 lit. megy, ha szűrő is cserélve volt.
Kapaszkodsz majd a pinyóasztalba

Nem sietünk , időben indulunk ez mindenek a titka.
Joe-Z!

Én már látom, hogy nagy sikered lesz az új VAS-sal.... Te leszel ECSEG GHOST RIDERE....
Meg a f@szomat egykeró....be is szarnék menten....NEM NEKÜNK TALÁLTÁK KI AZT A KIS KUPORGÓT, HANEM A LYÁNYOKNAK!
hát remélem elég lesz. nem akarok venni megint. most néztem énis neten, k9 hez 2.9 et ir. majd amcsi oldalon becsekkolom hogy menyni kell szerintük. minjá jelentek
Kölyök
De
Mert lehet, hogy olvassa
Lesz nálam teló wazzzzeg ne agógggyááá Cimby....én hívom rád a YARDOT, ha az a kurva óra 60-70-nél egyszer is többet mutat....
3 a tiedbe
1 a szerelőnek, ennyi.
180-as gumijai most nem túl híresek.
Áki Mester!

Közöttünk vagy
Brian feladja futárral is minek mentek érte?
blokk oldalán 2200 at ír. a szervizkönyv is anynit ir, és szűrővel együtt irja a 2500 at. na sztetek?
Te

Aztán nehogy elvigyenek az út széléről ott a népligetnél!
Bácsi! Ha Dottóra felül, kérem Ön legyen a nevéhez méltó! Bírja ő a nagy sebességeket, és az állatkodást, ezt bizonyítja is a MotoGP futamokon (Suzukival)...