Na úgy látom Don Serano Úr behajtotta a védelmi pénzeket és már tiszteletét is teszi....
Figyelj Cimby....szól oda az emberkének Monorra, hogy holnap megyünk hozzá...olyan 10-11 időpontban, ha neked okés.....és szólj Gixerpetinek is mert már várja a hívásodat, hogy ő is tudja intézni a holnapi napját....
Engem felveszel a motorkáddal nálam és megyünk Gixerpetihez, de csak óvatosba....
Nem mehetek mert nem akar kidobni, azt mondta hogy mégegyszer nem akarja végigcsinálni azt a mérhetetlen szenvedést amit eddig okoztam, úgyhogy szerencsém van....eddig...dehát a hülyének is lehet szerencséje , , , , , ,
Szerintem nyár előtt nem valószinű.
castrol power1 10w-50
Motul 300v 10w-40 most ez van benne.
Oda találok.
10.15-re ott leszek.
Holnap 11.00 és 12.00 között kellene mennünk Monorra.
Jó az időpont?
Ott lakom a környéken...ott várnálak a hungária szélén...vágod hol van?
11.00 - 12.00 között vár az emberke.
Téged hol kell felvenni?
A helyzet az sz.r mert nem tudok motorozni.
Már a "kakasolás" megy , tehát meg maradok.
Helyzet nálad? Hogy vagyol?
Figyelj Cimby....szól oda az emberkének Monorra, hogy holnap megyünk hozzá...olyan 10-11 időpontban, ha neked okés.....és szólj Gixerpetinek is mert már várja a hívásodat, hogy ő is tudja intézni a holnapi napját....
Engem felveszel a motorkáddal nálam és megyünk Gixerpetihez, de csak óvatosba....
Nagy Tv?
Meg vandálkodás?
egisz nap a segíjt intéztem, hogy a fasz álljon belélllyyyyük
Mátrába nem megy valaki mostanság?
Miért pont most? Há mé ne.
Vajon méééééé.....?
Nem mehetek mert nem akar kidobni, azt mondta hogy mégegyszer nem akarja végigcsinálni azt a mérhetetlen szenvedést amit eddig okoztam, úgyhogy szerencsém van....eddig...dehát a hülyének is lehet szerencséje , , , , , ,
Hámá milyen motort vetté?