Én ugyan nem fejlesztettem bele. Van nekem saját weboldalam amit fejlesztgethetek.
Bukókérdés sajnos még nem lett megoldva. Hétvégére volt egy kölcsönbukó, de nem volt jó, mert az S-es bukó túl nagy volt a páromnak. XS -es vagy XXS-es bukó kéne.
na mizu srácok? kinél mi a helyzet? én motorztam tegnap is emg tegnap elött is.. tegnap versenyeztem a jégesővel hogy ki ér elöbb a házunkhoz de nyertem mert mikor betoltam a motort, elkezdett szakadni a jég, mintha a hó esett volna
Tső!
Tavaly jóval többet kapott idén talán jó ha kétszer egy kerekeztem vele, tegnapi teszt csak a végsebességről szólt mert nagyon kiv voltam rá, h mit megy -1-el De amúgy mostanában nincsen vadulás csak lightosan 22ezer van most benne és semmi probléma hibátlanul működik egyedül az zavar, h továbbra is csinálja azt mint pár hete, h nem kap felül 14000-15000ezernél elég anyagot állítolag benzinszűrőt kell cserélni benne. Holnap megyek Keszthelyre hazafelé bemegyek a full-gas-ba és megkérem őket, h jövőhéten nézzék meg padon mi lehet a baja? remélem semmi komoly! Amúgy olajat nem eszi, ezen a hibán kívül semmi komoly, de az tuti valószínűleg, h azért csinálja mert nincs neki elég nafta felül. de majd kiderül aztán leírom!
Magyarul a vakolatot leszedve egy jó északa után mikor a párnára folyt nyállala a szája sarkában horkol lehet feltennéd magadnak a kérdést kivel is szexeltem én egész éjszaka?
Az esti bombanővel vagy a reggeli középkorú picit nyúzott családanyussal?
Én ugyan nem fejlesztettem bele. Van nekem saját weboldalam amit fejlesztgethetek.
Bukókérdés sajnos még nem lett megoldva. Hétvégére volt egy kölcsönbukó, de nem volt jó, mert az S-es bukó túl nagy volt a páromnak. XS -es vagy XXS-es bukó kéne.
Piliscsaba, kilenc óra harminc perc, a külső hőmérséklet 11 celsius-fok a levegő páratartalma 90 százalékos, az ég felhős. Kellemes utazást kívánunk!
te fejlesztettél bele a sportmotorba? olyan kis furcsa lett.
Bukókérdés megoldva-e?
Kávémsöröm?
Szombati gurulás sztornó Győrbe kell mennem...
nincs esetleg valakinek,2004-2005-ös Gsxr-600-ashoz fejidomtartó konzolja?!
válaszotokat elörre is köszönöm
Tavaly jóval többet kapott idén talán jó ha kétszer egy kerekeztem vele, tegnapi teszt csak a végsebességről szólt mert nagyon kiv voltam rá, h mit megy -1-el De amúgy mostanában nincsen vadulás csak lightosan 22ezer van most benne és semmi probléma hibátlanul működik egyedül az zavar, h továbbra is csinálja azt mint pár hete, h nem kap felül 14000-15000ezernél elég anyagot állítolag benzinszűrőt kell cserélni benne. Holnap megyek Keszthelyre hazafelé bemegyek a full-gas-ba és megkérem őket, h jövőhéten nézzék meg padon mi lehet a baja? remélem semmi komoly! Amúgy olajat nem eszi, ezen a hibán kívül semmi komoly, de az tuti valószínűleg, h azért csinálja mert nincs neki elég nafta felül. de majd kiderül aztán leírom!
További jó vitatkozást.
Jócca' mindenki.
Az esti bombanővel vagy a reggeli középkorú picit nyúzott családanyussal?