Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tutis rácsörgött Kakucsra, és zöld a jelzés nekünk!
Hát az nem úgy megyik errefelé sajnos.
Ha nagy, ki kell fújni purhabbal osztjóvan.
esetleg e valaki?
Szevasz Dominő321!

Én ugyan nem fejlesztettem bele. Van nekem saját weboldalam amit fejlesztgethetek.

Bukókérdés sajnos még nem lett megoldva. Hétvégére volt egy kölcsönbukó, de nem volt jó, mert az S-es bukó túl nagy volt a páromnak. XS -es vagy XXS-es bukó kéne.
Ütőfényes napverés a bánat tudja mennyi fok.
én-e.
Amúgy jó reggelt mindenkinek!

Piliscsaba, kilenc óra harminc perc, a külső hőmérséklet 11 celsius-fok a levegő páratartalma 90 százalékos, az ég felhős. Kellemes utazást kívánunk!
Szombat nekem nem jó sajnos!
Szasz Thompika,
te fejlesztettél bele a sportmotorba? olyan kis furcsa lett.
Bukókérdés megoldva-e?
Szép reggelt mindenkibe! Kicsit sütik a napik, az eső meg nem es, az út szárad, a tikok meg legelnek az udvaron.
Szép jó reggelt!
Kávémsöröm?
Gyula!

Szombati gurulás sztornó Győrbe kell mennem...
Sziasztok!
nincs esetleg valakinek,2004-2005-ös Gsxr-600-ashoz fejidomtartó konzolja?!
válaszotokat elörre is köszönöm
na mizu srácok? kinél mi a helyzet? én motorztam tegnap is emg tegnap elött is.. tegnap versenyeztem a jégesővel hogy ki ér elöbb a házunkhoz de nyertem mert mikor betoltam a motort, elkezdett szakadni a jég, mintha a hó esett volna
Tső!
Tavaly jóval többet kapott idén talán jó ha kétszer egy kerekeztem vele, tegnapi teszt csak a végsebességről szólt mert nagyon kiv voltam rá, h mit megy -1-el De amúgy mostanában nincsen vadulás csak lightosan 22ezer van most benne és semmi probléma hibátlanul működik egyedül az zavar, h továbbra is csinálja azt mint pár hete, h nem kap felül 14000-15000ezernél elég anyagot állítolag benzinszűrőt kell cserélni benne. Holnap megyek Keszthelyre hazafelé bemegyek a full-gas-ba és megkérem őket, h jövőhéten nézzék meg padon mi lehet a baja? remélem semmi komoly! Amúgy olajat nem eszi, ezen a hibán kívül semmi komoly, de az tuti valószínűleg, h azért csinálja mert nincs neki elég nafta felül. de majd kiderül aztán leírom!
Na,mentem Szunyáliába...
További jó vitatkozást.
Jócca' mindenki.
Hát hirdetőoszlop vagyok én?
Ott a lényeg,kéremszépen
Amúgyse bántanál...bárány-lelkű vagy,tudomén. Látom a szemhéj-szőrödön. *-*
Hát ennyire csak nem kopik el a cucc Bár gyakorlatnak jól jön!
Nem kövezlek, mert a komám engem kövezne meg!
Magyarul a vakolatot leszedve egy jó északa után mikor a párnára folyt nyállala a szája sarkában horkol lehet feltennéd magadnak a kérdést kivel is szexeltem én egész éjszaka?
Az esti bombanővel vagy a reggeli középkorú picit nyúzott családanyussal?