"Azt hinné az ember, hogy itt a sok sok kőkemény motoros kolléga már kipróbálta mit megy a gépe, vagy legalábbis szoktak 200 fölötti tempóval menni ótópályán. Erre kiderül, hogy nem sűrűn mentek annyival. " Egyik "ismimnek" akinek u.ien motorja és ruhája van annak ótópályán 200 alatt keveset van az órája mondjuk ilyenkor van meg hogy 110km alatt üres a tank
Amikor megvettem a K4 750 bementem a Full Gasba mondtam ki szeretném próbálni. Jó. Aláírtam a papírt irány az M7-es és 275 óra szerint. Visszavittem és megvettem.
Vót a túrán egy ezres hasmánt meg pár ilyen gép..Akkor is néztem.Ők nyujtogatták mindenüket én nem.Max néha felállok me elülöm a seggem.
Nekem sosekell ilyen hasalós.Ha nagyon vén leszek talán egy nagyobb plexi előre oszt csá.
Azt hinné az ember, hogy itt a sok sok kőkemény motoros kolléga már kipróbálta mit megy a gépe, vagy legalábbis szoktak 200 fölötti tempóval menni ótópályán. Erre kiderül, hogy nem sűrűn mentek annyival. 220 óra szerint amit mentem vele az M7-esen még tavaly. Kaposvár - Székesfehérvár kb. 45 perc volt. Egyéb érdekesség? Mondjuk egyenesen - gyorsan menni mindenki tud. Na a gyors kanyarodásnál kezdődnek nálam a gondok.
am. a rendszám azért van így mert nincs kedv-e a tulajnak városban 65km/h-ra csekket kapni.
Nekem sosekell ilyen hasalós.Ha nagyon vén leszek talán egy nagyobb plexi előre oszt csá.