Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én hétvégén arra gondoltam kilátogatok Kakucsra..
Szép estét mindenkinek!

Hétvégén nincs kedvetek elmenni gurulni vmerre?
szombatra 19 vasárnapra 21fokot mondanak.
Gyári áttétel-el 292km/h volt a max.! 2 személlyel 265km/h és még ment volna, most a -1-es áttétel-el 280-an de nem lett a 6ik fullra kiforgatva! Ja és a 292-őt enyhén lejtős úton produkálta!
Az a baj, h oda küldted, de már továbbítottam is a megfelelő helyre.
Ha minden jól megy a hétvégén készen is lesz...
269km/h óra szerint, és még nem szabályzott 6.-ban, bár már nem is igen gyorsult...
Mi elvileg megyünk haverral, feltéve, ha jó idő lesz.
Láttam felvettél msn-re, majd egyeztetünk még a héten...
Üdv a népnek mikor lesz már jó időnk?
Goodridrge fémfékcső K6 ra szett mennyibe kerül tudjátok e?
Ering oké csak szólj előtte jóval !
Megnézhetjük nem e sós...................

Májusba menjünk közösen hringre, ehhez mit szólsz?
Szia Dottore!

Ma semmit nem intéztem gumi ügyben, sajnos.

Holnap kicsit lazább napom lesz, ráfekszem a témára.

sms-t megkaptam.
4-be 256 km/h-nál tílt

állítólag
tégy úgy fölöslegesen ne idegesítsd fel magad ...
majd megmondja csak még szerintük egy kicsit idegbeteg vaok és így nem naon mond semmi konkrétat
fater ugyis megmondja... tudja jól hogy emiatt a köcsög miatt ott is maradhattál volna..
meg hát amíg engem nem hallgatnak ki addig én se akarok csinálni semmit. max gyógyúlni
igen igen csak anyámék nem mondják meg a tanu nevét mert tudják h én majd kivallatom
bocsi csak ettem
A lényeg, h itt vagy és gyors gyógyulást kívánok, hogy hama motorra pattanhass újra.
elvielg szemtanu. szal az adatok megvannak. laca felépül és akkor tarkón basszuk szívlapáttal...
ÓÓÓÓóóóó de kedves....
Látta a balesetet és ott hagyott? Korrekt
Szarjon sünt az ilyen buzi...
jah. de a lényeg hogy nem. a motor meg fogyó eszköz. igaz nem a legjobb csengetni a zsetont, de néha kell sajna:S és akkor most a mozgásba menynire vagy gátolva?
jahjah A motorkám hamarabb fog állni mint én. Csak most kezdhetek mindent előről . De hát ez van. Ott is maradhattam volna
értem. hát majd öszserakódik. de a lényeg hogy ittvagy és egybevagy
Még 2 hónap a gyógyulásom sztem. Elég zavaros még minden. Volt 1 szemtanú de elég gyatrán vallott. Azt mondta a rendőre h vmi kűlső hatás miatt változtattam az ívemen. Tehát hamis tanúzás van. De én nem tom bizonytani az igazamat. Engem még ki se hallgattak. Azt mondta a szemtanú h nem mentem gyorsan, de bekacsázott a motor. Ja és ott hagyott . Egy doki pont arra járt és megmentett mert a sisak majdnem meg folytott Egyből altattak másnap keltem a kórházban .