Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd kimegyünk az AldiRingre! Azt pályázunk
Eszik annyit, mint egy SV, azt nem megy úgy, mint egy SV. Pff... Gixxert vegyél!
Montanába tesóm használja de majd kiretrozok vele
Ott vót.Azis egy Hebo Manston replica.Meg egy S6 pro.Csak úgy nyeli a naftát.
Akkor a karbit tedd a hengerhez!
Nem is láttam még sose. Kihozod egy párszor, amikor én is robogok?
Újvárinál lett véve 2 kiló vt még annó 5-6 éve 1700 km van benne
szépen jár 4 T 75 km/h a vége nagyon alacsony az alja csak az a baja de jóóóó és még megvan
Abba a Rohadt 21-es Dellortoba ment minden cseppje.
A benzint nem az útra kéne kivezetned, úgyhogy kösd a helyére a benzincsövet!
Etettem vele többet is.
Bejáratni nem járattam me nem volt új géphez szerencsém.De remélem még valamikor lesz mert jó is az.
5.2-t meg akkor etettem meg vele utoljára mikor a jogsimban volt 500 Km és egy mala 250-est követtem balcsi felé és a teheneket is meg tudtam számolni annyira lassú volt a tempó.
Ha kopot a gumi akkor cserélem.Sajnos a használt raceattak 5000 alatt kifingott.
21:50 MOTO GP a Digin
Robogóról beszélsz?:P
SR-rel etettl meg 12 litert? Valami nem stimmel a robogódnál
Extrém fogyasztás? Miről beszélsz te?
4.9-cel gurulok mostanában, pont úgy, mint a bejáratós korszakban
Hát Zolikám, a módkapcsolós dolog speciel jól jön bejáratásnál, jól jön esőben... Vagy kopott a gumád, bármi lehet.
És nem (csak) arra való, hogy menjek össze-vissza ezerrel, hanem hogy, élvezzem a motorozást. Ez a hatkilós az álmaim motorja, élvezem én a százas tempót is rajta.
nem, de dobj egy címet egy nevet meg egy telefonszámot
Hát csak az extrem fogyasztás miatt kérdeztem hogy néha csak úgy random leállítottad és gurultál.
Amúgy ezt a módkapcsolófaszságot sem értem.Minek egy 125 pacis villámba butító.
Mintha féllábbal és seggembe dugott kézzel indulnék a seggberúgóbajnokságon.
Nem arra való hogy menjek össze vissza ezerrel?
Én volt hogy megetettem 150 Km alatt 12 litert az izémmel de legalább élveztem.
Tutis a gumit Szigetszentmiklóson az NKH vizsgabázisra kéne majd vinni ugyanis ott dolgozik egy jó barátom ő venné át tőled .
Tudod hol van?
Tolta a fene. Nem nevezek Erősemberek versenyére...

igazából sztem nekem is addig lesz gixxerem, míg olyan helyzetbe nem kerülök, hogy ingáznom kell...
Ha tolod motorozás helyett nem kéne inkább valami könnyebb és olcsóbb után nézned?
Mondjuk csak a saját nevemben tudok nyilatkozni, de elmentem két tankkal 569 kilómétert egy nap, C módban, ami ugye 80 lóerőt ad le.
Pakolni ugyanúgy tudok hátra, mert van speckó táskám.
Mondjuk tényleg ízléstől függ, de nekem inkább a sport. Meg valószínű szobabicaj is így van ezzel, aki gondolom még most is szarja a kilómétereket
Nekem meg pont arra kell.Kistarcsa-Gödöllő expressz és pest.Hétvégén meg ahova kell.Viszonylag olcsón.
Ja és a blokk nagyon barátságos.
Futómű gázos volt de megoldva.
igazából sztem napi használatra sokkal jobb egy naked, mint egy sport motor, pakolhatóbb, kevesebbet fogyaszt (bár ez csukló függvénye); és az a 80Le amiknél indulnak ezek a gépek kinek nem elég közúton