Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

najolvan...nem tetszik a név,akkor bejövök a régivel xD
háhh..ez jó anyag. xD nem kábultam még be ennyire sohasenem xD
te én már most is sírok?fater ...ez jó..kő egy kurvanagy pofon?ne
beszólsz?! *-* nembaj. xD
amit szabad Jupiternek...
kössz fater,reménykedtem benne,hogy egyszer valaki még sírni fog utánam. xD
Helló!
Ja top speed -nél kifogástalan motor nem árt, ha nem akar az ember bajt.

Nekem a legutolsó lánc 36.000 -km ment el, de már annyira odavolt, hogy nem lehetett állítani, a hátsó lengővillába bele is kapott néha egy-egy lazább szem, csattogott mint az állat.
Kb 2000 km kellett, hogy ennyire lenullázzódjon azelőtt nagyon pöpec volt, csak fújtam takarítva nem is volt(DID525 )...
Szerintem a légszűrő is sokat számít, ha tiszta jobban veszi a gázt és kevesebbet is fogyaszt...nem árt a karbantartás.
Persze nem árt a váltás gyakolása sem, meg a jó technika.
Nekem még nem sikerült leforgatni a 6. -at de rajtavagyok!
ezt a nicket hazáig sírni fogok hu de hülye vagy édeslányom
Szép napot kívánok!
gumi leadva emberednek
Az én tapasztalatom szerint leginkább az elhasznált lánc baszhat ki a top speedel. A Thundercatomon egyszer úgy szétment a lánc, hogy naponta kellett húzni. 240-et ment óra szerint. Új lánc és leforogta a 6-at. 260-nál érte el a pirosat és még simán ment tovább. Természetesen gyári áttétellel.
A K4 750-nek meg 25-öt csalt az órája. Padon mérve 252-nél szabályzott a 4-ik és olyan 225-öt mutatott a fékpad.
Bezony.
A 650-st?
Na hallod.Ezé kérdeztem.Valószínűleg köze van hozzá hogy a 180-megy csak kényelmesen.
Hátul? Az a nyeszlett a V2 -esen?
Teeee....motoros túrabálna......
Szólok az önkormányzatnak, hogy neked egyedül a motorral együtt mérve súlyadót kelljen fizetned...
Ja ahogy néztem szegénykék idom nékű kicsit mintha elhagynák magukat.
Az jó!
Bár idom nélkül ekkora sebességnél nem életbiztosítás, ezek nem úgy vannak kitalálva, mint a te idomszegény gyárilag félkész állapotban piacra dobott túra-torzó fostalicsád.....
Bocs ez dícséret akart lenni...
Ha olyanom van én 200 -nál bújok el, csak a teljesítményvesztés elkerülése végett....
Ti mind ilyen kis nyeszlettek vagytok?
Én szerényen ott tekerek hátul.
Majd ha felegyenesedve leszerelt idommal megkűdöd szójjá.

Bár Bud haverom 230-al kűdte meg.
Jó nektek. Én az M7-esen tavaly csak kicsit odatéptem neki és 210 - 220-at mentem. A végét nem merem kipróbálni. Nem vagyok annyira gyors reakciójú ember, mint a balesetem előtt. Inkább nem kísértem a sorsot. Tisztában vagyok a saját korlátaimmal.
263 km/h a rekord. Fullgyári motor
Jaja...
Most szereztem be egy protektoros elefántos tangát, meg hálós pecástrikót....összezippzározhatóssat... púp a háton megvan genetikailag, úgyhogy én már kész vagyok...
Nálam is 229 km/h a rekord kétszeméllyel Én 75 kg vagyok, haver 69.
Szia !
Jó de te átbaszolol, és mérföldben adod meg a sétatempód...
Túratóni
Eccer kűd meg ruha nékű hátha jobb lesz.