Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Milyen motor amit eladtál?
Én is nemrégiben adtam el a pusztavacsos motorostalálkozós matricázott motoromat. Gixxer mellé nem kell egy kisebb motor, max a városba egy robogó.

Más téma:

kint voltunk asszonypajtással az Aranybulla emlékműnél. Élvezi a motorozást mostmár. Nem is gondolta, hogy ilyen jó. Főleg az egyenes szakaszokat szereti, amikor kicsit odahúzok neki. - persze vele még nem merek állatkodni -
De azért nem semmi, hogy sportmotorra fel mert ülni, holott még előtte nem ült motoron.
Napot!
levonóztam
Azzal ám csak abból hiányzott a váltás
Én is ilyen szürke robesszal kezdtem a pályafutásom! Csak itt Amerigo Bolivar néven futott! Még most is megvan, csak már fater hajtja!
Má rágyöttem.Hangvillás valami.
Én gyakorlatilag kihagytam mindent.Bár a sukida robcsit azt kipróbáltam vóna.
Rögtön luxusrobival indultam.

Má fenntartani vót luxus.
Zhongyuval kezdted?
Milyen izé?
Evolúció
Robogó-Simson-TDR-Gsx-R
Ja és simson még eladó
Mi volt ez az izé?
220
Mennyié kínáltad eeredetileg?
Kéne egyet Székesfehérvár körül gurulni. Ki volna benne? Párom is itt van és kerülni kéne valahol.
Köszike, ha nagyon unatkozom szétkapom, aztán megmókolom én is valahogy, egyenlőre elviselem.
Az utasomat kérdeztem, hogy mit szól a rezgéshez, de azt sem tudta miről beszélek, szóval lehet, hogy ezt is csak a vezető hallja...
5.1
Köszi, de az nagy lesz szerintem. Most egy S-es HJC-t próbáltunk ki, de még ez is nagy a páromnak. XS-es bukó kell mindenféle képpen, de azért köszi Dominő321.
Szeva!

No benyilazom neked a képen....

1. Az első képen a hűtő tetejének két oldalán van egy műanyag takaró valami és az rezeg a hűtőhöz érve......én raktam alá ilyen kis szivacsos anyagú valami.....ráragasztottam a műanyag aljára.....

2. A második pedig a két oldalidom belső falán van 2 hőálló lemez, ami ha elmozdul, akkor rezeg.....ez alá is raktam ebből a szivacsos valamiből.....

Ezek után eltűnt a jelenség 80-90%-ban, viszont 100%-ig nem lehet eltűntetni a dolgot, valami mindig berezonál.....

MEGOLDÁS: Ne engedd 10.000 alá a fordulatot!
2 kiló
Szeretnék fékolajat cserélni hamarosan! mit ajánlottok melyik jobb DOT 4 esben Motul v Castrol? köszi
Mennyié vitték el?
Engem is vonz de sajna nem maradt nálam helyette lett egy gixerem
Most derült ki, h nem jó a gépsasra...
Azé krdeztem mert az előző astránkat is elvitték.És még páleszt sem hagytak cserébe.