sárcok. most jött az infó. a korábban már emlitett tavaszi motoros buli által szervezett motoros túra szombaton lesz elvileg fél 4 kor. Pécsen a centrum parkolóbol van idulás, szentlőrincz, bükösd, abaliget, orfű, magyarhertelend, mánfa. ez az utvonal. van benne sok eygenes, és még több szerpentin. akarjátok nzzétek meg google földel. állitolag pestről is több mint 100 an jönnek, itt lesz a superbike, meg lesz streetfighter show stb. gondoljátok gyertek.
Bakker ezt a szünetet másképp is kivehetted volna...
De örülünk, hogy egyben vagy és remélem idén még tudunk közösen gurulni... Csak lazíts és gyógyulj! Szerintem júliusban, de legkésőbb augusztusban harcra kész leszel!
bácsi. bunkóság lenne olyasmit kérdezni hogy nagy vonalakba mi történt? fogtál lapon egy kavicsot? amugy örülök hogy itt vagy remélem nyár végén már gurulunk
Hali Még gyógyúlgatok... Remélem még a szezonból elcsípek 1 kicsit Kicsit rossz h nem tudok menni 1 métert sem De ami késik nem jön időben Unalom van 600al pihikézek meg lazúlgatok. Kivettem a tavaszi szünetet
nékem is tetszik. havernak elöl egyel kisebb fogaskerékkel a 6 kilós mutatott 282 őt. de az a szabályzás ott vége. enyémen is elöl eygel kisebb van, de én épp hogy elváltom a 2 őt tiltás elött és már 200 fölött.. utánna már oylan kurva rövid lenne?
Nekem is már kurva gány a láncom.....éppen még nem csattog, viszont állatira meg van nyúlva....néha érzem gázadásnál is.....
Így mentem a multkor otthon 250-260 között.....de csak az exup kivétel miatt téptem meg, de elfogyott a JÓ ÚT....
De örülünk, hogy egyben vagy és remélem idén még tudunk közösen gurulni... Csak lazíts és gyógyulj! Szerintem júliusban, de legkésőbb augusztusban harcra kész leszel!
Mihamarabbi gyógyulást!
Mi a helyzet? Hogy érzed magad?
Jöhetnél te is!
MSN?
Nekem is már kurva gány a láncom.....éppen még nem csattog, viszont állatira meg van nyúlva....néha érzem gázadásnál is.....
Így mentem a multkor otthon 250-260 között.....de csak az exup kivétel miatt téptem meg, de elfogyott a JÓ ÚT....
Tegnap elégvótlt.Meg a mai napi kajak a kútig.Volt tolás is.