Sziasztok vácon a naszály úton trafiznak egy renault thaliábol azért írom mert tudom hogy itt szoktátok kipőrgetni a vasakat. a rendőr hátúl űl az út szélén van.
Laktózérzékenység betegséget szűrtek ki nála az orvosok, majd egy kezelés során összeszedték.......viszont nem ehet egyáltalán semmilyen tejes dolgot, mert lefordul a VAS-ról......
Sajnálom, mert kiba..ott szar lehet ezzel élni....alig ehet valami normálisat......
Ezzel nem azt akartam jelezni, hogy azt akarom, hogy a Doki menjen elöl.......
Így jó, hogy nagy meccselések lesznek....
Ezzel az előbbivel csupán arra akartam kilikadni, hogy Stoner+DUCATI=HIPERSUPER GYORSASÁG és + KEDVENC PÁLYA, AMIN BRUTÁLUL MEGY.......
És ennek ellenére ott van a Doki ezredekre tőle és az is köztudott, hogy Rossi nem igazán csípi ezt a pályát....
De nézd csak meg a Laguna Seca csatájukat.... Stoner 0,5mp-el jobb volt.....mégis verseny közben ez nem mérvadó, hisz Rossi fogta, nyúzta, majd hibára kényszerítette....
De én nagyon tisztelem Stonert és megérdemli maximálisan, ha nyer ma, DE ÉN AKKOR IS Rossi-nak drukkk.....és az tutti, hogy nagy csata lesz....
És még ott van a kis nyalókás kretén is, aki meg most bizonyítani akar, hogy adatmegosztás nélkül is jól tud teljesíteni....
Mi lenne ha engem Bradd Pitt nek hívnának és lenne egy kazal dodóm?
Én lennék a császár.
De mivel inkább Shrek-re hasonlítok és nuku pízem nem vagyok az.
Felesleges a mi lett volna ha-n gondolkodni.Egyenlőre Stonernek áll a zászló a többit meg a vak is megaszondta.........
Élvezd a meccset hogy érdekes.
Én halálra unnám ha csak a doki menne elöl.
Háááát gyerekek a tegnapi MotoGP időmérő nem piti volt....
Stoner amilyen időt kicsapott az nem semmi....NA DE, AMIT A Doki MŰVELT AZ UTSÓ KÖRBEN AZ NEM PITI VOLT.....
Három körmöm bánta.....
Majdnem megverte Stonert.....
Viszont elgondolkodtató az, hogy köztudott, hogy ez Stoner szinte legkedvencebb pályája és nagyon él rajta, viszont OTT VAN A DOKI ÍGY IS A SEGGÉBEN......
MI LENNE, HA NEM A KEDVENCE LENNE.....?
Nekem sincs még kifizetve, azt mégsem kímélem (csak végtelenül szeretem, ahogy egy motort lehet).....szerintem aki félti a motorját, az ne vigye ki az utcára!
Másítsd meg az eddig kialakult (tapasztalati) véleményem.
Na csókollak!
Lemérném az idomos szélességed.
Mást nem me arra amire gondolsz arra nem vok kiváncsi.
És tom mire gondolsz.
Amúgy meg azok a dobozosok meg én köztem van különbség.
Ők még nem fizették ki a motort.Én már igen.
Szia Zoli!
Jól mondod! Fingod sincs róla! ,
Ott ahol a Mana megáll a dugóban, a gixxer még elmegy...én pont az ilyen túramotorokban lennék bizonytalan.
Amit látok, hogy azok a motorosok akiknek dobozos, vagy egyéb ilyen motorjaik vannak elég hamar elvéreznek a dugóban. Persze biztos vannak kivételek de elég ritka lehet, mert nemnagyon futottam bele ilyen példányba.
A csopperesek meg a csúcs...... nyitott autósok....
Nem kell mindig leszerelni... Elég, ha esel
Köll neked a sportmotor.hu-ra járni... Citadellán láttad volna a Gixxerem, egyből vettél volna egyet Ha meg Tutisét nézed, akkor pályáagépet is faragsz belőle
Túratestvér
Megkaptam az sms-t.
Közben én is nézelődtem, estére leírom a fejleményeket.
Laktózérzékenység betegséget szűrtek ki nála az orvosok, majd egy kezelés során összeszedték.......viszont nem ehet egyáltalán semmilyen tejes dolgot, mert lefordul a VAS-ról......
Sajnálom, mert kiba..ott szar lehet ezzel élni....alig ehet valami normálisat......
Pláne hogy a V2 a cucc.Nem a stoner volt akinek tavaly gyomorbaja vót?
Így jó, hogy nagy meccselések lesznek....
Ezzel az előbbivel csupán arra akartam kilikadni, hogy Stoner+DUCATI=HIPERSUPER GYORSASÁG és + KEDVENC PÁLYA, AMIN BRUTÁLUL MEGY.......
És ennek ellenére ott van a Doki ezredekre tőle és az is köztudott, hogy Rossi nem igazán csípi ezt a pályát....
De nézd csak meg a Laguna Seca csatájukat.... Stoner 0,5mp-el jobb volt.....mégis verseny közben ez nem mérvadó, hisz Rossi fogta, nyúzta, majd hibára kényszerítette....
De én nagyon tisztelem Stonert és megérdemli maximálisan, ha nyer ma, DE ÉN AKKOR IS Rossi-nak drukkk.....és az tutti, hogy nagy csata lesz....
És még ott van a kis nyalókás kretén is, aki meg most bizonyítani akar, hogy adatmegosztás nélkül is jól tud teljesíteni....
Boccs már, hogy tegnap este olyan későn írtam.....megkaptad az sms-t gumma ügyben?
Én lennék a császár.
De mivel inkább Shrek-re hasonlítok és nuku pízem nem vagyok az.
Felesleges a mi lett volna ha-n gondolkodni.Egyenlőre Stonernek áll a zászló a többit meg a vak is megaszondta.........
Élvezd a meccset hogy érdekes.
Én halálra unnám ha csak a doki menne elöl.
Háááát gyerekek a tegnapi MotoGP időmérő nem piti volt....
Stoner amilyen időt kicsapott az nem semmi....NA DE, AMIT A Doki MŰVELT AZ UTSÓ KÖRBEN AZ NEM PITI VOLT.....
Három körmöm bánta.....
Majdnem megverte Stonert.....
Viszont elgondolkodtató az, hogy köztudott, hogy ez Stoner szinte legkedvencebb pályája és nagyon él rajta, viszont OTT VAN A DOKI ÍGY IS A SEGGÉBEN......
MI LENNE, HA NEM A KEDVENCE LENNE.....?
Nagyon nagy meccselés lesz ma köztük....
Vizsgában tud segíteni?
Hátsó gumi elég necces.
Másítsd meg az eddig kialakult (tapasztalati) véleményem.
Na csókollak!
Mást nem me arra amire gondolsz arra nem vok kiváncsi.
És tom mire gondolsz.
Amúgy meg azok a dobozosok meg én köztem van különbség.
Ők még nem fizették ki a motort.Én már igen.
Jól mondod! Fingod sincs róla! ,
Ott ahol a Mana megáll a dugóban, a gixxer még elmegy...én pont az ilyen túramotorokban lennék bizonytalan.
Amit látok, hogy azok a motorosok akiknek dobozos, vagy egyéb ilyen motorjaik vannak elég hamar elvéreznek a dugóban. Persze biztos vannak kivételek de elég ritka lehet, mert nemnagyon futottam bele ilyen példányba.
A csopperesek meg a csúcs...... nyitott autósok....
Köll neked a sportmotor.hu-ra járni... Citadellán láttad volna a Gixxerem, egyből vettél volna egyet Ha meg Tutisét nézed, akkor pályáagépet is faragsz belőle
Túratestvér
És itt utáltam meg nagyon az idomokat is.
Mindíg csak a le-fel szerelés.