Szia!
Eredetileg 270 körül tudtam tartani óra szerint(itt már csak lendület volt... ), de mostanában 260 magasságában megáll, (ami sztem nem több 240-250 -nél), pedig 2-5 sebességben(váltás kuplunggal) kiforgatom 15.000 -ig, de hatodikban elfogy, 255 -től már nagyon lassan megy felfelé, bár amikor próbáltam elég sok ruha volt rajtam, meg hátizsák és rángatott a motoron a menetszél,mint a picsa!
Most lesz kuplungcserés, az új kuplunggal letesztelem, meg kevesebb ruhával...
Nem értem az összefüggést....miért látnád az asszonyt kórházban? És miért néznéd fentről, hogy sirat? Az a 30 km/h -s esésben is benne van, hogy megmurdálsz. Utcán vagy pályán mindegy, csak a pályán jóval kisebb esélyed van rá..
Mondjuk a végét én sem tudtam megnézni, de többre eddig nem voltam képes...
Tényleg ki mennyit tudott kihozni eddig a gyári áttételes gépéből?
Én nem tudom, de ha meglátok egy hosszú gyérforgalmú egyenest (enyhe kanyarokkal) nagyon nem bírok ellenállni, talán ezért is van gsxr -em... Meg a mega vérmérséklet...
Akkor az tényleg gyenge papa!
Az enyém 255-ment két személlyel (utas kb 70kg) és még nem volt vége!
Ha neked szoloban 260 az nem sok.
De amúgyis 250 felett már elfogy az erő lassan gyorsul
Hát nem alapjáraton kéne közlekedni vele, akkor melegedne. Viccet félretéve nem tudom, hogy mitől lehet. 60 fok alá nekem csak a nagy hidegekben szokott lemenni, vagy ha nem hagyom pörögni.
Nem tudom mennyi a vége. És nem is fogom soha megtudni, amíg csak a közúton használom. Nem szeretném sem az asszonyt kórházban látni, sem azt fentről nézni, ahogyan megsirat.
Sziasztok! infó kellene, meg tapasztalat!
Van egy 97-es gixerem, és olyan problémám van vele, hogy menet közben nagyon visszahül...
Érdekelne, hogy kinek hogy működik a gépe. Ez természetes, vagy vmi baj van vele? Óra szerint akár 60 fok alá is lemegy. Tavaly cseréltem termosztátot, és még mindig csinálja! Segítsetek!
Nekem nincs vele különösebb problémám. Annyi, hogy légszűrőm tele van mocsokkal, amit ki kéne cserélnem. Ezzel együtt sem eszik olyan túl sokat, 6 liter / 100km, vegyes használhattal. (város / autópálya / város / autópálya / város) Ez egy oda - vissza Székesfehérvár - Diósd úton mért érték. Igaz, nem téptem neki, normál tempóval mentem.
Szia Thompi!
Megnézted már a motorod mennyit megy végre?
Csak azért, mert új motorként mintha gyorsabb lett volna.
Nekem lassult sokat mióta hajtom, 260 -fölé nehezen megy óra szerint! (pláne szervízelés előtt szenved, és fogyaszt sokat....(koszos szűrő miatt))
És te is Gixxer-re ültél fel először? Asszony tegnap benyögte, hogy ő már nem is akar robogóra felülni, mert az olyan kis szottyatt motor lenne a Beccy-m mellett. Aszittem besza-behu a nevetéstől. Nagyon édes volt ahogyan mondta.
Én is így voltam ... elején hülye motor... nem megyek stb... most már meg mindig mennék aztán az meg csak Gyulán múlik, hogy mikor mondja azt, hogy most már elég és egyedül akar menni
Eddig nagyon nem szeretett volna felülni a motoromra. Félt tőle szó szerint. Aztán most, hogy muszáj volt felülnie, egyszerűen megtetszett neki. Mentünk egy kört, aztán most meg már bármikor eljönne motorozni. Ez jó dolog, mert végre elvihetem ide - oda.
jo az jo ...
de néha kicsit sok lehet ... ha te hobid is mindig ép az övé..
de nem mindenkinek persze...
én is szeretném ha jöne a barátnöm .. de sajna utál motorozni :(
Szép reggelt Gixxer család. Tegnap még motorkáztunk kicsit asszonypajtival. Nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezi, ha gyorsan megyünk meg bedöntögetem a motort. Totál meglepődtem rajta. Azt hittem, hogy majd biciklis tempóban hozzászoktatom a motorozáshoz, de nem... Az első 10km után kérte, hogy kicsit gyorsabban menjünk, mert 60-nál már olyan érzés volt, mintha megálltunk volna.
Eredetileg 270 körül tudtam tartani óra szerint(itt már csak lendület volt... ), de mostanában 260 magasságában megáll, (ami sztem nem több 240-250 -nél), pedig 2-5 sebességben(váltás kuplunggal) kiforgatom 15.000 -ig, de hatodikban elfogy, 255 -től már nagyon lassan megy felfelé, bár amikor próbáltam elég sok ruha volt rajtam, meg hátizsák és rángatott a motoron a menetszél,mint a picsa!
Most lesz kuplungcserés, az új kuplunggal letesztelem, meg kevesebb ruhával...