Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mert nincs belőle Speed 750-es....

ÉS MERT GSX-R A KIRÁLY....
akk mért nem Kawát vesz?
Jó éjt
750

Tudja mi a jó
Huuuuuuurrrrrrrráááááá
A fenéket.....Gixerpeti Tesómmal tárgyaltuk az új VAS vételét.....
Talált a szemét gazember egy 750 K8-at és lehet megyünk is érte....
Lebeszélünk majd egy napot, ami mindenkinek jó.....fasza jó időt berendeljük és lemegyünk 2-3 napra....
Üdvar elég nagy a gépeknek.....és még szalonnasütés és bográcsolás is lehet....
Júni-Júli-Aug amiko teccik megyünk....
Csak csenben figyelsz, mint a moziba.
Én vagyok....
Alszotok, magamba vakolok?

Most már csak érkezik valami fekete mágia, a drágád picsájára.
Azért szívesen meglátogatlak/unk/ a nyáron, de jó vendég/ek/ leszünk, mindent felzabálunk.
Ja és mindent megiszunk ami 10% feletti.

Sör azt add a disznóknak.

Mikor is kell menni?

Jól hangzik.....................
Írdatlan sóherság van erre felé , a tank kopog, pedig kívánná ezt a büdös 340.- forintos benzint.
Műszaki 19-én lejár, biztosítást megkötöttem, de be nem fizettem .
A gumi jobb oldaláról lelopták a mintákat .
Sárgák fent figyelnek polcon, sajnos azt is bekell köhögni.
Van még kérdés?
No én erre az esztergom, lepence, meg dobogókős izére csak akkor mennék, ha ennek Gyorskezű srácnak előtte leöntenénk étolajjal a gumáját....
Vagy induljunk el előtte egy fél órával, mert ez ott a mútkóóó is nagyon ment.....persze csak azééé mert én kopott voltam....
újabb alternatíva a hétvégére: Budapest, Vác, a Börzsönyön át Szob, Letkés, Esztergom, Lepence, Szentendre, Budapest. Esztergomból Szentendrére Dobogókő felé is lehet gurulni.
Szíp jó reggelt Mester!

Akkor várom azt a telefont ma, de nem menágeresen ám, mint a mútkóóó....
És ha te híjol, akkor én veszem fel menágeresen......

Valld be, hogy tele vagy pénzzel, mint szobakutya gecivel és fizetni akarsz plusszba a kipu miatt...... Mert leszarják az E bötűt....
Nem akarsz lejönni hozzánk mi? Büdös a vidéki ganyééé mi?
Meg motorkászni sem szeretel.....
Levisszük az egész Gixerfórumot!

És én nem kispályázom....veszek egy KURVA NAGY HAJÓT.....vagy 5-öt WAZZZZEEEE és ezeket összekapcsolom WAZZZZZEEEEEE........majd rákoppintjuk a LAGUNA SECA pályát WAZZZZEEEE....és azt basszuk rá az adriára......AKI PERECEL AZ ÚSZIK WAZZZZZEEEEEE......

Még bőrruha sem kell akkor.......lehet nyomni rövidnaciba és trikóba.....
Hajháló!

Ma intézem a gumi ügyet, hívni foglak tudod úgy manageresen

Gyári kifújóm a Hüjjjegyereknél maradt Ő meg tiplit vett az olaszokhoz két hét múlva jön.

Amúgy meg e betűs a vincsi rajta, így hát engedjék csak át fele, mert az arcuk pattogni fog.
Te marhaállat
Legyen így, de ez fordítva is igaz...
Hadihajó kell a fasznak, elég lesz monnyuk 1 kétmotoros bayliner is, kicsapjuk az adriára, lerántunk pár motorbuzit és mehet a buli...
Ha nekem annyi pénzem lesz, akkor az annyit jelent, hogy az a ti pénzetek is Tesó...... És együtt költjük.....

Kapsz majd egy TANKOT, és egy HADIHAJÓT is.....

Gyúrúnk wazzzzegg?
Na meg akkor már majd hozzád folyamodok valami ZS hitelért, hogy végre megvegyem a SUBARUT....
Lottózom Tesó már 6 éve...... 1,2,3,4,5....

Neked és Tominak, akkor nemcsak a pályanapot állom, hanem egy-egy új VAS-at is.....
Na akkor kurvajó lenne ha veszettül keményen elkezdenél lottózni szépöcsém...