Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mielőbbi felépülést Laca
Amíg gyógyulgatsz olvasgasd vissza hogy miket beszélgetünk eddig
Jobbulást haver!
ÜDV. újra itt köztünk!

Örülünk, hogy jól vagy, aggódtunk ám érted váááázzzeeeeeeggg......reméljük, hogy hamarosan újra nyeregbe pattanhatsz!
Jó, hogy itt vagy.....
Váááááááááááá ITT A LACA BAMMMMMMMEEEEEEEGGGG!
Szevasz Lacaaaaaaaaaaa Üdv Újra itt
Jobbulást.
Sziasztok Gyerekek!
Köszönöm h gonoltatok rám,érdeklődéseteket,aggódásotokat Itt vagyok-ÉLEK! Vigyázzzzzzzzzzzzzatok magatokra!
Mail ment, de amúgy már megírtam...
Csörögj előtte majd azért pár órával, mielőtt jönnél, ha nem, akkor meg pénteken meló után (16-17h után) tudom odaadni Fehérváron Auchan parkoló?
kösz a meghivast.
Majd gyössz máskor.
Asszem ezt most kihagyom.Ha eloveszem a gepet elgurulok a poloert, de messzebbre most nem megyek.
A cél a jó közérzet.
Nekem legalábbis.Lassú vok én még a pályához.
Csak ugy cel nelkül, vagy utba esik a slovakiaring?
jó móka
Majd dobd at a szamod mail-ben, aztan jol radtelefonalok ha motorkazos ido lesz a hetvegen. Ha ne adj elet havazni fog akkor a jövö het Pentek egesz nap jo nekem.
Az sok ám.Gyere vasárnap kanyarogni szlovákba.Én még ugyan nem vótam de a többiek szerint jó móka.

Bárki jöhet.
Gondolom ha a töltőárama nem túl nagy ahhoz az akksihoz, akkor igen...
Help!
Sziasztok!
Autós akksitöltővel szabad motor-akksit tölteni?
Pénteken is fehérváron leszek valószínűleg, már nyomom az ottani melót intenzíven.
Ha gondolod 7végén lemotorkázhacc erre, nekem úgy is jó...
Ez jol hangzik. Legközelebb jövö het Penteken leszek a környeken. Nomeg hetvegen szinte mindig.
Vootam motorkazni Szombaton is, de mostanaban nem megyek mert mar majdnem 200 km-nel jarok. Ezert aztan inkabb sörözök
Hali,

Írtam (vagy legalábbis akartam ), hogy keress meg majd, mivel készen vannak.
Fehérváron vagyok minden hétköznap, akár ott is átveheted...
Persze, ma feladtam, szerintem pénteken át is veheted.
Majd jelezz vissza pls, ha ott van...