Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szevasz Dominő! Kitoltad már hófehérkét a hóba?
Ahham... És hogy megyünk oda? Hjaaaa! Értem már. Mindenki elviszi magával, aztán majd ott átöltözik. Legyek még szörszálhasogató? Sok sok TA kis helyen is gonosz. De még egy is.
Ünneplős gúnya rulez.
Fasza lett.
Pont erről beszéltünk, hogy nem ebben fogunk motorozni....
Legalábbis én nem azért csináltatom, h szétizzadjam egy nyár alatt...
Ezt közös találkozókra , programokra csináltatjuk
Sima póló! Gallérosban szar volna motorolni... Ugyanis még nyáron is felkötöm a kendőt a nyakamba. Akkor meg már kúvamód zavaró lenne a gallér. Sima póló rulez
A végén nem lesz pólónk. Vagy éppen 6000Ft lesz egy darab.
Srácok:

Informálódtam az említett dekorosomnál póló árak ügyében:
- sima póló (gildan, fruit of the loom, sols): 850Ft
- galléros póló (fruit of the loom): 2.500Ft

Felteszem az árajánlatot is, amint megkapom az utolsó feltöltött "végleges" verzióra...
Ez viszont már fajíííín lett!
okés, legyen te fajtád, meghajlok a többség előtt
persze
Hááát most sajna nem tudok veled egyet érteni kolléga.......nekem az ilyen egyszerű dolgokról mindig megvan a véleményem.....
Ez olyan, mintha tornacipőben járnál mindig, mert olcsó és végülis a célnak megfelel, mert mégsem mezítláb vagy......

Szerintem jól sikerült a tervezett póló és a többieknek is bejött......de inkább mond, hogy mi nem jó rajta, és hátha esetleg tényleg úgy látjuk mi is.....
Plekót felraktad?
amúgy se mondtam hogy ilyen legyen, csak nekem az ilyenek jobban tetszenek mint az összezsúfolt dolgok
nem tudom mitől lenne piaci, az avolúciós ábrát már kb százezer helyen láttam, na az kurva egyedi
de legalább olcsóbb lenne Ráadásul minden rajta van ami kell. gsx-r motor, weboldal cím, logó, topikcím. Már nem azért de nem tudom a topiknak mi köze egy evolúciós ábrához, szerintem az kurvagagyi, annál is inkább hogyha jól látom egy hondával kerekez a srác rajta...gixxer pólón honda motor meg ne mondjam milyen Arányok se jók szerintem, de sebaj
Ez kb úgy néz ki mint valami 500Ft-os piaci szar
Hát papa.....ebben nem sok egyediség és kreativitás van.....
Nem vagyok ehhez hozzászokva.

Pasid van amúgy?
Srácok egy kicsit kipufogó téma:

Arra gondoltam, hogy nem veszek sportdobot hanem kibelezem a gyári kipufogót ( katalizátor ki) mert igazából nekem dizájnra tetszik.

Szerintetek ez jó ötlet? Mert én láttam hasonlót csak ott levágták a katalizátoros részt és egy cső volt beheggesztve
Vajon kivóóót...
mint a GhostRider azon a kis biciklin mi? Majdnem befostam a röhögéstől mikor megláttam.