Tutis, ezért szeretném, hogyha közös nevezőre jutnánk, és elvinném az ismerőshöz a kész cuccot. Az megmondja, hogy mi a helyzet, kapunk-e kedvezményt, mennyiségi rabatot, minden apjafaszát. Csak árajánlatot kérek, ami részletes árajánlat lenne. Vagyis, hogy ez, meg az a "matrica" mennyivel drágítaná. Aztán még mindig fent áll annak lehetősége, hogy közösen merre menjünk, hogyan tovább.
Pólót viszont tényleg kéne szerezni valahonnan...
És ne dobjuk ki az ablakon ezt a póló projektet! Legyen meg a saját klubunk. Saláéknak is ott a Pécs Stunt Crew, vagy akár megint ott van a GSR Klán,és sorolhatnám... Csináljuk meg mi is, hogyha ők is megcsinálták!
SpeedBike megkérdezi, hogy mennyibe lenne ez a mintázatú, amit most VÉGRE MEGTERVEZTÜNK!
Ha már ennyit csináltuk, akkor ne basszuk már ki a kukába......meg kell kérdezni, hogy mennyi lenne.....szerintem 6000-ből kijön, ha nem túl drága pólót választunk.....
Nekem azis megfelel hátán gsx-r logó gsx-r 600 fórum, nevem meg evolúciós kép , elöl gsx-r logó suzuki team, meg kapart r betű és kész igy még talán kijön 5000-ből talán....
És akkor most kellene eldönteni, hogy melyik legyen az alap változat......a vállon lévő rajtszámos, vagy a háton középen.......?
ÉS MEG IS LENNÉNK.....
Na akkor, amit én javasolnék......az az lenne, hogy mindjárt rakok be egy alapot, agv, hjc logó és név nélkül......
Tehát mindenki maga választaná meg a hjc, agv, vagy bármi bukómárkát a saját bukójához igazodva, vaalamint a név betűtípusát is mindenki magának válassza meg.....
Ugyanis ebben tényleg mindig más lesz az elképzelés.....
srácok, kis segítség a pólókhoz. Nem tudom ki fogja intézni, de minél több grafikát raktok rá, annál drágább lesz. Ráadásul ott a tervezés ára, mert nem elég egy képet elküldeni a gyártónak hogy nesze ez kell. A képeket vektorizálni kell hogy rá tudják tenni a pólóra, színeket megadni stb. Persze van gyártó aki ezt vállalja, csak jó pénzért. Aztán ott van még a jó minőségű póló kiválasztása (fruit of the loom, gildan, stb) Szóval ez mind szép és jó hogy mindenki tervezget ezerrel, de szerintem ennél a pontnál senki nem gondolt tovább..Ráadásul ha mindenki mondjuk saját neves vagy számos pólót akar, az megint csak drágítja az árat. A végén ott fogunk tartani hogy drágább lesz mint egy gyári suzuki póló.
Szóval szerintem el kéne gondolkodni a rendes ügyintézésen. Én már végigmentem 1x ezen és tudom hogy nem könnyű végigvinni egy póló projektet, főleg úgy hogy mindenki mást akar...
Pólót viszont tényleg kéne szerezni valahonnan...
És ne dobjuk ki az ablakon ezt a póló projektet! Legyen meg a saját klubunk. Saláéknak is ott a Pécs Stunt Crew, vagy akár megint ott van a GSR Klán,és sorolhatnám... Csináljuk meg mi is, hogyha ők is megcsinálták!
Ha már ennyit csináltuk, akkor ne basszuk már ki a kukába......meg kell kérdezni, hogy mennyi lenne.....szerintem 6000-ből kijön, ha nem túl drága pólót választunk.....
ÉS MEG IS LENNÉNK.....
Tehát mindenki maga választaná meg a hjc, agv, vagy bármi bukómárkát a saját bukójához igazodva, vaalamint a név betűtípusát is mindenki magának válassza meg.....
Ugyanis ebben tényleg mindig más lesz az elképzelés.....
Jön az alap! Ok?
Szóval szerintem el kéne gondolkodni a rendes ügyintézésen. Én már végigmentem 1x ezen és tudom hogy nem könnyű végigvinni egy póló projektet, főleg úgy hogy mindenki mást akar...
Megkérdezem, hogy mennyiért csinálja meg Vili bá', és hogyha nektek megfelel, én intézek mindent!